Koolmonoxide melder

Alecto Koolmonoxide melder
-
+

Op voorraad

3449
1 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Alecto

Alecto Koolmonoxide melder

Koolmonoxidemelder voor veilig verwarmen in huis
Als de r in de maand komt wordt het buiten koud en gaat binnen gezellig de kachel aan. Kaarsje op tafel, vuurtje in de open haard, de cv een graadje hoger en de kou kan jou niet deren! Tenzij een van je warmtebronnen niet goed onderhouden is, waardoor koolmonoxide vrij kan komen. We kennen de verhalen allemaal van mensen die nog net op tijd uit hun woning zijn gered, want koolmonoxide is verraderlijk. Je kunt het niet zien, proeven of ruiken. Maar gelukkig kun je het wel meten, met een koolmonoxidemelder die constant de luchtkwaliteit bewaakt. Deze COA-26 koolmonoxidemelder is ontworpen om gas te detecteren; bespeurt de melder koolmonoxide dan hoor je een luid waarschuwingssignaal. Een rustgevende wetenschap.

Vereisten voor een koolmonoxidemelder
In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn het niet alleen de oude, afgeschreven cv-ketels waarbij koolmonoxide vrij komt. Ook een schoorsteen, geiser en zelfs een moderne Hr-ketel kan de bron zijn. Gedegen onderhoud kan veel voorkomen, maar alleen met een CO-melder weet je echt zeker dat de luchtkwaliteit in huis veilig is. Je wilt dan ook een degelijke melder die uitstekend functioneert.

•    Hoge kwaliteit: voldoet aan EN50291-1:2010+A1:2012
•    Sensor heeft een levensduur van 7 jaar.
•    Het alarmsignaal van 85 decibel, dat je hoort in geval van een gevaarlijke concentratie van koolmonoxide. Dit signaal is luid genoeg om je wakker te maken uit een diepe slaap.
•    Het verlichte LCD display waarop je de CO-waarde kunt aflezen, ook in het donker.
•    De batterijniveau-indicatie, zodat je de batterijen op tijd kunt vervangen. Bij een lege batterij krijg je bovendien een waarschuwingssignaal te horen.
•    De eenvoudige en snelle montage van de koolmonoxidemelder, zonder speciaal gereedschap of ingewikkelde instructies.

Koolmonoxidemelder in compleet pakket
Wil jij je woning beveiligen tegen de risico’s van koolmonoxide? Je krijgt dan ook een compleet pakket geleverd, inclusief: de benodigde batterijen (3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen), de bodemplaat voor bevestiging en schroeven en pluggen voor een snelle montage. 

Kortom, met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Gebruik
Lees voor gebruik de bijsluiter. 

Fabrikant
Hesdo Nederland
Aziëlaan 12
5232 BA  's-Hertogenbosch

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.