Icon aanbiedingen-promoties

Wat is je vraag over een aanbiedingen of actie?

Binnen onze drogisterijformule werken vele drogisterijen samen. Dit betekent dat de winkeleigenaar zelf een keuze mag maken hoeveel en welke producten er ingekocht en verkocht worden. Op de folder wordt om die reden het volgende vermeld: 'Niet alle aanbiedingen zijn in alle (web)winkels te verkrijgen'.

Wat je kan doen:

Kijk in een van onze andere winkels In dit geval willen we je adviseren om het eens te proberen bij een van onze andere vestigingen.

Bestel het online en heb het de volgende dag in huis Vrijwel alle aanbiedingen uit de folder zijn namelijk ook te verkrijgen in de webshop! Bestel het makkelijk online en dan heb je het de volgende dag al in huis.

Het kan helaas gebeuren dat er iets mis gaat bij de verspreiding van onze folder. Hierover kun je contact opnemen met ons verspreidbureau Axender, via www.axender.nl of bel (030) 755 69 30.

De folder is ook op onze website te bekijken.

Oei, vervelend dat code niet werkt. Je kunt de volgende punten even controleren:

  • Heb je de uitzonderingen goed bekeken?
  • Is de code verlopen?
  • Is de code al eerder gebruikt?
  • Waren er maar een beperkt aantal codes vrijgesteld?
  • Zit er al een korting op je product?

De meeste online kortingscodes gelden niet voor geneesmiddelen, babyvoeding, Dr. Hauschka en Louis Widmer. Zit er al een korting op je product? Alleen de hoogste wordt berekend in het winkelmandje.

Actie-artikelen kunnen door de populariteit snel uitverkocht zijn.

Wat je kan doen:

kijk in een andere winkel Je kunt bij een ander filiaal vragen of het gewenste product nog verkrijgbaar is. Let op: nabestellen in een filiaal en het onderling leveren tussen filialen is niet mogelijk.

Kijk of het actie artikel nog in de webshop beschikbaar is Vrijwel alle aanbiedingen uit de folder zijn namelijk ook te verkrijgen in de webshop. Bestel het online en dan heb je het de volgende dag al in huis.