Klantbeoordelingen

Lees onafhankelijke beoordelingen van onze klanten, verzorgd door Kiyoh. KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Meer informatie.

Carla

Aanbeveling: Nee
17 september 2018
Cothen

1

Pluspunten

Vanmorgen 3 september in de winkel geweest voor een geurtje in de aanbieding t/m 2 september. Volgens info op internet zijn ze zondags gesloten, dus kun je de aanbieding dan niet kopen, ook niet via hun website.
Daar wees ik 2 keer op, maar daar wist de verkoopster dan niks van, wel dat ze het geurtje nog had, maar niet voor de aanbiedingsprijs......
Wat een service, NIET DUS.
Hier kom ik nooit meer.

Carla - 17 september 2018 - Cothen

  • Pluspunten:

    Vanmorgen 3 september in de winkel geweest voor een geurtje in de aanbieding t/m 2 september. Volgens info op internet zijn ze zondags gesloten, dus kun je de aanbieding dan niet kopen, ook niet via hun website.
    Daar wees ik 2 keer op, maar daar wist de verkoopster dan niks van, wel dat ze het geurtje nog had, maar niet voor de aanbiedingsprijs......
    Wat een service, NIET DUS.
    Hier kom ik nooit meer.

    Aanbevolen:
  • Communicatie

Aanbeveling: Ja
23 augustus 2018

8

Pluspunten

Aardige medewerkers, goed advies

- 23 augustus 2018 -

  • Pluspunten:

    Aardige medewerkers, goed advies

    Aanbevolen:
  • Prijs
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap

Aanbeveling: Ja
22 augustus 2018

9

- 22 augustus 2018 -

  • Aanbevolen:
  • Prijs
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap

Beate

Aanbeveling: Ja
19 augustus 2018
Venlo

8

Pluspunten

Helpen graag met veel kennis.aardig personeel

Beate - 19 augustus 2018 - Venlo

  • Pluspunten:

    Helpen graag met veel kennis.aardig personeel

    Aanbevolen:
  • Prijs
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap

Lalatida

Aanbeveling: Ja
18 augustus 2018

9

Pluspunten

Snel geleverd wat ik had besteld

Verbeterpunten

Eigen merk assortiment is niet zo groot

Lalatida - 18 augustus 2018 -

  • Pluspunten:

    Snel geleverd wat ik had besteld

    Suggesties:

    Eigen merk assortiment is niet zo groot

    Aanbevolen:
  • Prijs
  • Snelheid/Levertijd

rudolf

Aanbeveling: Ja
18 augustus 2018
Goes

9

rudolf - 18 augustus 2018 - Goes

  • Aanbevolen:
  • Prijs
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap

Claudia

Aanbeveling: Ja
17 augustus 2018
Hoek van Holland

10

Pluspunten

Snelle levering en een goede prijs

Claudia - 17 augustus 2018 - Hoek van Holland

  • Pluspunten:

    Snelle levering en een goede prijs

    Aanbevolen:
  • Prijs
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd

Dan

Aanbeveling: Nee
16 augustus 2018
Den Haag

9

Pluspunten

Easy and quick

Verbeterpunten

Nothing

Dan - 16 augustus 2018 - Den Haag

  • Pluspunten:

    Easy and quick

    Suggesties:

    Nothing

    Aanbevolen:
  • Prijs
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd

Arie

Aanbeveling: Ja
16 augustus 2018
Heerenveen

10

Pluspunten

vlugge levering

Arie - 16 augustus 2018 - Heerenveen

  • Pluspunten:

    vlugge levering

    Aanbevolen:
  • Prijs
  • Snelheid/Levertijd

Bert

Aanbeveling: Ja
16 augustus 2018
Assen

10

Pluspunten

Handige site en snelle levering

Verbeterpunten

Nvt, geen verbeterpunten!

Bert - 16 augustus 2018 - Assen

  • Pluspunten:

    Handige site en snelle levering

    Suggesties:

    Nvt, geen verbeterpunten!

    Aanbevolen:
  • Prijs
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap