Productgroep:
 1. Kindervitamines 44
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 42
Soort aanbieding:
 1. 1+1 Gratis 3
Merk:
 1. Best Choice 1
 2. Dagravit 8
 3. Davitamon 14
 4. Lucovitaal 3
 5. New care 2
 6. Optimax 6
 7. Orthica 8
 8. Vitals 2
 9. Vitiv 1
Doelgroep:
 1. A 6
 2. (Jong) volwassenen 5
 3. Jongeren 1
 4. Kind 23
 5. Baby 2
Volume:
 1. 100 stuks 1
 2. 200 stuks 1
 3. 25ml 3
 4. 100ml 1
 5. 30 stuks 4
 6. 20 stuks 2
 7. 180 stuks 3
 8. 60 stuks 15
 9. 10ml 2
 10. 120 stuks 8
 11. 90 stuks 3
 12. 15 stuks 1
 13. 35ml 1
Toon minder Toon meer
Lucovitaal
1+1Gratis

Leren, spelen en sporten: groter worden is hard werken en kinderen kunnen al hun energie daar goed bij gebruiken. Om gezond op te kunnen groeien hebben ze verschillende vitamines nodig. Welke vitamines dat zijn hangt vooral af van de leeftijd van het kind. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon bevat alle vitamines die een kind nodig heeft. Vitamine-supplementen kunnen dit aanvullen maar zijn geen vervanging hiervan. Bij DA koop je Vitamine-supplementen voor kinderen makkelijk en snel online. Bestel ze vandaag en je hebt jouw product de volgende werkdag in huis.

Heeft een baby of kind extra vitamines nodig?

Als kinderen elke dag gezond en gevarieerd eten krijgen ze alle vitaminen en mineralen binnen die ze nodig hebben. Helaas lukt dat niet altijd, kinderen hebben duidelijke voorkeuren wat betreft voeding en zien nog niet dat verantwoorde voeding belangrijk is. Terwijl juist zij voedingsstoffen hard nodig hebben! Speciaal voor kinderen zijn er vitamines die tekorten in de voeding kunnen aanvullen.

Wanneer kunnen deze vitamines worden gegeven?


Supplementen kun je aanbieden als je kind extra ondersteuning kan gebruiken om gezond op te groeien. Er zijn verschillende soorten supplementen in verschillende vormen. Zo zijn er multi-vitamines die een uitgebalanceerde combinatie van vitamines bevatten. Davitamon Junior bijvoorbeeld biedt vitamines en mineralen die jouw kind zou kunnen gebruiken. Vitamine D is verkrijgbaar in druppels of pilletjes, afhankelijk van wat jij handig vindt met geven. De druppels meng je heel eenvoudig door de voeding van een baby. Ook zijn er gummies met fruitsmaak of leuke vormpjes om ze kindvriendelijk te maken.

Wat zijn de risico’s van kindervitamines?


Net als bij volwassenen is het bij kinderen ook belangrijk altijd de gebruiksaanwijzing te lezen voor extra vitamines worden ingenomen. Is je kind jonger dan 4 jaar? Kies dan een supplement waar in ieder geval vitamine D (10 microgram) in zit. Een te hoge inname van vitamines voegt niets toe en het kan zelfs schadelijk zijn. Houd dit dus altijd goed in de gaten.

Welke kindervitamines zijn er?


Er is veel keuze in kindervitamines. De leeftijd van je kind, het eetpatroon en de seizoenen helpen je om te bepalen wat jouw kind kan gebruiken. De belangrijkste zijn:
* Een multi-vitamine voor kinderen.
* Vitamine D , deze ondersteunt de opbouw en het behoud van sterke botten en tanden. Voor baby’s en jonge kinderen tot 4 jaar is het belangrijk dit dagelijks te geven.
* Vitamine K voor baby’s. Als je baby borstvoeding krijgt heeft hij de eerste 12 weken elke dag 150 microgram vitamine K nodig. Dat draagt bij aan een goede bloedstolling. Krijgt je baby flesvoeding, dan zit deze vitamine daar al in.
* Vitamine C. Eet jouw kleintje weinig groente of fruit? Dan kan het geven van extra vitamine c raadzaam zijn.

Vitamines voor kinderen kopen


Bij het online kopen van kindervitamines is het van belang om allereerst het doel van vitamines te achterhalen en de huidige inname van vitamines via de dagelijkse voeding vast te stellen. Zo kan er verstandig gedoseerd worden. Bij DA drogist is er een groot aanbod aan kindervitamines beschikbaar en voor 20:00 besteld is morgen nog in huis.

KOAG/KAG-nr: 4442-1118-2072

8.6 uit  4096 reviews