We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

Productgroep:
  1. Pijnstillers 1
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 3
Merk:
  1. Sanias 1
Doelgroep:
  1. Kind 1
Volume:
  1. 10 stuks 1

Paracetamol is een pijnstiller die pijnstillend en koortsverlagend werkt. Speciaal voor kinderen vind je bij DA kinderparacetamol in verschillende soorten en van verschillende merken.

Bij welke klachten kan ik mijn kind kinderparacetamol geven?

Voor kinderen gelden andere adviezen m.b.t. het slikken van pijnstillers. Kinderparacetamol is speciaal ontwikkeld voor kinderen en bevat een andere werkzaam bestanddeel dan paracetamol voor volwassenen. Kinderparacetamol kan o.a. worden gegeven bij:
- Koorts en pijn bij griep en verkoudheid
- Koorts en pijn na een vaccinatie
- Hoofdpijn
- Kiespijn
- Spierpijn
- Zenuwpijn

Lees voor gebruik de bijsluiter goed door, deze bevat belangrijke informatie over de dosering en veilig gebruik.

Welke soorten kinderparacetamol zijn er?

Kinderparacetamol kun je op verschillende manieren toedienen.

- In vloeibare vorm. Sinaspril paracetamol 120 ml vloeibaar is makkelijk om in te nemen door de zoete bananensmaak. Lees voor gebruik de bijsluiter goed door.
- Als kauwtablet, zoals deze Sinaspril paracetamol 120 mg kauwtabletten zijn makkelijk te kauwen en door te slikken en hebben een frisse pepermuntsmaak. Lees voor gebruik de bijsluiter.
- Als zetpil, deze zijn door de vorm makkelijk in te brengen en kunnen vooral voor jonge kinderen uitkomst bieden. Voor baby’s tussen de 3 en 12 maanden kunnen [Sanias Paracetamol 120 mg zetpillen](https://www.da.nl/sanias-paracetamol-120-mg-zetpillen-10- stuks) gebruikt worden. Voor kinderen vanaf 1 jaar kunnen zetpillen van 240 mg worden gebruikt. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Kinderparacetamol kopen

Bij DA koop je Kinderparacetamol direct online. Bestel het vandaag en ontvang het binnen 3 werkdagen thuis. Ga voor deskundig advies naar de DA drogist bij jou in de buurt.

KOAG/KAG-nr: 4442-1118-2072

8.6 uit  2258 reviews