Productgroep:
  1. Pijnstillers 1
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 4
Merk:
  1. Aspirine 1
Doelgroep:
  1. Kind 1
Volume:
  1. 20 stuks 1

Aspirine is een pijnstiller die ontstekingsremmend en koortsverlagend werkt. Speciaal voor kinderen van 3 tot 11 jaar is er kinderaspirine.

Bij welke klachten kan ik mijn kind kinderaspirine geven?

Voor kinderen gelden andere adviezen m.b.t. het slikken van pijnstillers. Het merk Aspirine ontwikkelde een speciale kindervariant Aspirine van 100 mg. Deze werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar. Voor kinderen van 12 jaar en ouder wordt naar Aspirine 500 mg verwezen.

Kinderaspirine kan o.a. worden gegeven bij:
- Koorts en pijn bij griep en verkoudheid
- Koorts en pijn na een vaccinatie
- Hoofdpijn
- Kiespijn
- Spierpijn
- Zenuwpijn

Lees voor gebruik de bijsluiter goed door, deze bevat belangrijke informatie over de dosering en veilig gebruik. Kinderaspirine bevat acetylsalicylzuur. Je mag het niet gebruiken bij: - Maagklachten en/ of maagpijn bij eerder gebruik
- Als je ooit een maagdarmbloeding of een maag-darmperforatie hebt gehad
- Gastritis
- Ernstig hartfalen
- Ernstige nier- en leverinsufficiëntie
- Hemorragische diathese
- Hypoprotrombinemie
- Mastocytose
- Optreden van astma-aanval, urticaria, angio-oedeem, neuspoliepen of rinitis na gebruik van salicylaten of andere NSAID's

Kinderaspirine kopen

Bij DA koop je Kinderaspirine direct online. Bestel het vandaag en ontvang het binnen 3 werkdagen thuis. Ga voor deskundig advies naar de DA drogist bij jou in de buurt.

KOAG/KAG-nr: 4442-1118-2072

8.6 uit  3650 reviews