We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Vanwege enorme toename in bestellingen hebben wij vertraging opgelopen. Momenteel kan het ongeveer 2 werkdagen duren voordat jouw bestelling bezorgd wordt.

Jacob Hooy Speculaaskruiden

-
+

Op voorraad

395
60g
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Jacob Hooy

Speculaaskruiden

Ingredienten
Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

Gebruik
Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

Fabrikant
Jacob Hooy BV
Postbus 70
1906 ZH  Limmen

 

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.