Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

Je hart en bloedvaten in goede conditie houden, hoe kun je dit het beste doen?
Je hart en bloedvaten vormen samen de motor van uw gezondheid. Natuurlijk doe je er veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen. Zo kies je vaker voor gezonde voeding, beweeg je meer, rook je niet en heb je een gematigd alcoholgebruik. Dit zijn belangrijke stappen om uw hart en bloedvaten vitaal te houden. Om dit verder te ondersteunen, is er een nieuw product ontwikkeld: SynoCare Cardio.SynoCare Cardio

We besteden eigenlijk weinig aandacht aan ons hart, omdat het allemaal vanzelf gaat. En dat terwijl je hart een sterke spier is die gemiddeld 5 liter bloed rond je lichaam pompt via je bloedvaten. Daarom is het erg belangrijk om je hart en bloedvaten in goede conditie te houden.

Veel mensen leggen bij preventie van hart- en vaatziekten vaak de nadruk op cholesterol. Hart- en vaatziekten kunnen echter ook ontstaan doordat de bloedvaten minder schoon zijn.


De SynoCare Cardio capsules bieden extra ondersteuning voor hart en vaten in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijf je fit én vitaal door het leven gaan. Naast dat het bijdraagt aan het verlagen van je cholesterol, bevat dit voedingssupplement onder andere Omega 3-vetzuren en Vitamine C, wat belangrijk is voor de gezondheid van je bloedvaten. Er is gekozen voor een vloeibare vorm in de capsules voor goede opneembaarheid. SynoCare Cardio bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Wil je je hart en bloedvaten extra gezond houden? Gebruik dan dus SynoCare Cardio, het draagt bij aan het behoud van:
1) Een gezond hart: Door de Omega 3-vetzuren in het supplement heeft het een gunstige invloed op ons hart.
2) Gezonde bloedvaten: Dit voedingssupplement ondersteund het behoud van een sterke vaatwand. Dit komt doordat er Vitamine C is toegevoegd aan dit product.Rode Gist Rijst
3) Een gezond cholesterolspiegel: Het is vooral bedoeld voor het behoud van de normale cholesterolspiegel. Het supplement heeft deze werking vanwege het ingrediënt Rode gist rijst met 10mg Monacoline K. SynoCare Cardio is vrij van Citrinine.

SynoCare Cardio kopen?


Zoek hier de DA winkel bij jou in de buurt ▶