Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

Opladen maar!

De zomerperiode is een goede tijd om het wat rustiger aan te doen: zo kun je tot rust komen en opladen. DA helpt je hier graag mee.

Tijd voor ontspanning

De dagen worden langer en dat betekent meer tijd voor elkaar én voor jezelf. Nu voor veel mensen de vakantieperiode aanbreekt, is het goed om even stil te staan bij ontspanning. Het is belangrijk om af en toe – zonder schuldgevoel! – helemaal niets te doen. Op deze manier kun je fysiek en mentaal opladen. Dus: lees dat boek dat al maanden op je nachtkastje ligt, doe een dutje of geniet van een lekker koud drankje onder de parasol.

Beschermd de zomer door

Als de zon zich laat zien, voelen we ons vrolijker. Daarnaast zorgt blootstelling aan zonlicht voor de aanmaak van vitamine D. Toch is het belangrijk om je te beschermen en je goed in te smeren met zonnebrandcrème. Naast bescherming tegen de zon, is het ook verstandig je tegen vervelende beestjes te beschermen (zoals muggen, wespen of teken.) Wij adviseren je graag over allerlei gezondheidsonderwerpen. Op onze website en sociale media kanalen vind je tips en adviezen. Zo kom je gezond de zomer door en begin je straks opgeladen aan het nieuwe seizoen!