Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

Alt_Text

De lente is alweer even begonnen. De natuur komt langzaam in bloei en het zonnetje laat zich vaker zien: tijd om lekker naar buiten te gaan!

In beweging

Door de lente begint het te kriebelen. We krijgen zin om dingen te doen en komen weer in beweging. Het is een tijd van vernieuwing: nieuw leven (hallo schattige lammetjes!) en de grote voorjaarschoonmaak. We zitten vol nieuwe energie, alsof we uit een winterslaap komen. Een goede tijd dus om een project op te pakken. Of het nu gaat om het schoonmaken van je huis, een paar kilo afvallen of het oppakken van een sportieve bezigheid – niets houd je tegen!

Kriebels

Maar, het kan ook létterlijk gaan kriebelen… De lente betekent namelijk ook het begin van het hooikoortsseizoen en de kriebelbeestjes (zoals de processierups en de teek). Om te zorgen dat je hier weinig last van krijgt, kun je bij DA terecht. Wij adviseren je graag over allerlei gezondheidsonderwerpen, zoals hooikoorts, zonbescherming of bescherming tegen insectenbeten. Op onze website en social media kanalen vind je de komende maanden extra tips en adviezen, zodat jij deze periode gezond doorkomt en veilig naar buiten kunt gaan.

Lees hier meer over...

verkouden griep weerstand hooikoorts zonbescherming stress rust ontspanning processierups teken spijsvertering