Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

Versterk jouw persoonlijkheid met de innovatieve, Italiaanse make-up met passie voor trends en kleur.

PUPA MILANO IS

Fashion, innovatie, trends en kleur. Met PUPA Milano kan iedereen een geschikte make up look creëren. Een merk met een Italiaans karakter, een sterke persoonlijkheid en unieke identiteit, die wereldwijd wordt herkend.

PUPA MILANO

VOOR IEDEREEN

Ben jij dol op glamour en glow? Of ga je liever voor een natuurlijke look? De keuzes zijn binnen het complete PUPA Milano assortiment onbeperkt! Met de make-up producten is beauty voor iedereen bereikbaar. PUPA Milano laat je helemaal vrij om te bepalen wat bij jou past, hoe jij je wilt voelen en wie je wilt zijn, want je bent goed zoals je bent: ‘I AM WHAT I AM’.

KLEURIDENTITEIT

Rood is de kleur van passie, dynamiek en energie. De diep rode kleur is het kenmerk van PUPA Milano, de expressieve kleur komt terug in de verpakkingen en de producten waardoor het merk direct herkenbaar is voor iedereen.PUPA MILANO

DE MAKE UP IS

Eigentijds, trendy en kleurrijk. Dat is waar PUPA Milano voor staat. Alle producten:
• worden geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen
• hebben een hoogwaardige kwaliteit
• hebben een kleurvast en longlasting resultaat
• zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten
• zijn dierproefvrij

Stap in de wereld van PUPA Milano en laat je continu betoveren door de schitterende collecties, prachtige kleuren, hoogwaardige kwaliteit en innovatieve texturen, geïnspireerd op de nieuwste trends.