Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

De dermatologische huidverzorgingsproducten van Louis Widmer zijn geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest droge en gevoelige huid. Bij DA vind je een ruim aanbod van dagcrèmes, nachtcrèmes, zonnebrand en andere verzorgingsproducten.

Verzorging voor elk huidtype

Louis Widmer biedt voor ieder huidtype een complete gezichts- en lichaamsverzorging, van kuur tot care. Voor elke behoefte is er een geschikt product: of je nu last hebt van een extreem droge huid, een gevoelige huid of een huid met puistjes en onzuiverheden.

Alle huidverzorgingsproducten van Louis Widmer zijn:

  • Zonder parfum en met parfum verkrijgbaar
  • Hypoallergeen en niet-comedogeen (verstoppen de poriën niet)
  • Dierproefvrij

Daarnaast is er ook een groot aanbod van vegan artikelen.

Wat is dermatologische huidverzorging?

Dermatologische huidverzorging houdt in dat er enkel bestanddelen worden gebruikt die als werkzaam bekend staan in de dermatologie. Louis Widmer werkt nauw samen met dermatologen en ziekenhuizen om zo rekening te kunnen houden met de laatste ontdekkingen op het gebied van ontwikkeling en productie.

Louis Widmer Remedern

Een droge huid is niet goed in staat om vocht vast te houden. Dit kan voor jeuk en huidirritaties zorgen. De Remedern producten van Louis Widmer zijn geschikt voor de zeer droge huid. Ze hydrateren en voeden de huid intensief, versterken de werking van de huidbarrière en beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Louis Widmer Skin Appeal

De Skin Appeal-lijn is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen en het reinigen van de onzuivere huid en helpt bij mee-eters, puistjes en onzuiverheden. Veel jongeren krijgen te maken met een onzuivere huid. Om overtollig talg en bacteriën te verwijderen is het belangrijk om de huid goed te reinigen, zuiveren en te verzorgen.

De Skin Appeal-lijn maakt deel uit van de Dermatologica Widmer-lijn, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen.

Zonbescherming

Ook de zonbeschermingsproducten van Louis Widmer zijn geschikt voor elk huidtype. Ze zijn verkrijgbaar zonder parfum of lichtgeparfumeerd. Er zijn o.a. anti-agings zonnebrandcrèmes, zonbescherming voor de winterzon, After Sun en zonbescherming speciaal voor kinderen en baby’s.