In de benen naar DA. Voor jouw GezondheidsCheck!

In de benen! Het is fijn om je goed te voelen. Voor de een is dat een uitdaging, voor de ander vanzelfsprekend. Bij DA kijken we altijd naar wat het beste is voor jou en we helpen je met adviezen die bij jou passen. Daarom introduceren we de DA GezondheidsCheck. Diverse testen die je vertellen hoe het met je gaat. Eerder dit jaar introduceerden we al een CholesterolTest en een HuidTest. Vanaf heden breiden we dit uit met twee nieuwe testen!

Nieuw bij DA zijn de BodyTest en de BloeddrukTest. Ze vertellen je alles over je BMI, vetgehalte, spiermassa en je bloeddruk.
Zo weet je gelijk hoe goed je bezig bent, of dat het tijd wordt om in de benen te komen!


BodyTest

BODYTEST
Hoe zit het met je gewicht, spieren en vetpercentage? We checken het in 1 minuut.

Bekijk deelnemende winkels ▶


BloeddrukTest

BLOEDDRUKTEST
Een goede bloeddruk helpt je hart en vaten gezond te houden.

Bekijk deelnemende winkels ▶


In de benen! Weetje:
Uit cijfers blijkt dat 4 op de 10 Nederlanders niet weten dat ze een hoge bloeddruk hebben. Dat zijn zo'n 1.2 miljoen Nederlanders*. Met een Body- en BloeddrukTest kan DA jou helpen en je advies geven op maat. Kom naar de winkel en we meten GRATIS t/m 6 oktober.
* Bron: Hartstichting.nl


CholesterolTest

CHOLESTEROLTEST
Een hoog cholesterolgehalte? Daar merk je weinig van, maar is wel een risicofactor voor hart- en vaatziekten. Test het hier!

Bekijk deelnemende winkels ▶


CholesterolTest

HUIDTEST
Heb jij een gedehydrateerde huid, een vette huid, een gecombineerde huid, een droge huid of een normale huid? Laat je huid analyseren en krijg advies op maat!

Bekijk deelnemende winkels ▶


DA & Staatsbosbeheer, samen op pad voor jou

DA helpt je graag om gezonde keuzes te maken. Daarbij kijken we vooral naar praktische oplossingen die bijdragen aan jouw persoonlijke gezondheid. Want wij lopen hard voor onze klanten, maar wist je dat lopen óók goed voor jou is? En dat hoeft bepaald geen marathon te zijn. Gewoon regelmatig een mooie wandeling helpt je al om je lekkerder te voelen.

Daarom komt DA met de campagne In de Benen, die jou aanmoedigt om gezonde keuzes te maken, zoals regelmatig bewegen. Logisch dus, dat DA hiervoor samen optrekt met Staatsbosbeheer. Want nergens kun je beter bewegen dan in de natuur.

Ontdek de unieke Boswachterpaden
De boswachters van Staatsbosbeheer hebben de mooiste wandelroutes van Nederland voor je uitgestippeld: de boswachterpaden. Wandel langs hun favoriete plekjes. Van ruige zijpaadjes tot de heuvels met het fraaiste uitzicht. Natuurlijk met de meest bijzondere planten en dieren.
In samenwerking met DA heeft Staatsbosbeheer de 5 mooiste routes per seizoen gekozen.
Nieuwsgierig? Haal het boekje op in de winkel of bekijk hem online.

Bekijk de unieke Boswachterspaden ▶


In de benen na een (sport)blessure

Heb je ondersteuning nodig na een (sport)blessure? De ortheses en beschermers van Epitact zorgen ervoor dat je sportactiviteiten gewoon kunt blijven doen. Het verlicht onder andere bij pijn en instabiliteit. Zo kun je blijven bewegen zonder zorgen. Hup, in de benen, en weer door!

Lees meer ▶

Soepele spieren

Wist je dat spieren beweging nodig hebben om soepel te blijven? Dat stimuleert de doorbloeding en voorkomt dat je spieren stijf worden. Een spiergel of warmte kompressen kunnen hierbij helpen.

Lees meer ▶

Alles over cholesterol

Cholesterol is een witte, vetachtige stof. Het lichaam heeft het nodig als bouwstof voor onder andere de hormoonhuishouding en het onderhouden van de cellen.

Lees meer ▶

Magnesium voor je spieren

Je lichaam maakt zelf geen magnesium aan. Dit haal je uit je voeding. Het komt voor in onder andere spinazie, kipfilet en halfvolle melk. Je kunt eventueel aanvullen met een supplement. We adviseren je graag.

Lees meer ▶