Bij DA houden we van je huid. Omdat de huid je grootste orgaan is, je beschermt en veel duidelijk maakt over hoe je je voelt. Met de zomer in zicht is het bovendien extra belangrijk om er goed voor te zorgen.


Huid

NIEUW | Doe de DA Huidanalyse en ontdek jouw huidtype!

Heb jij een gedehydrateerde huid, een vette huid, een gecombineerde huid, een droge huid of een normale huid? Laat je huid analyseren bij een van de deelnemende DA-winkels. Krijg advies op maat en gun jouw huid de perfecte verzorging.

Om te bepalen welke huidverzorging het beste bij jouw huid past, is het van belang om te weten hoe het staat met het talg- en vochtgehalte van je huid. Deze twee waarden meten we tijdens de DA Huidanalyse en kost je maar 2,50. Deze waarden, gecombineerd met visuele kenmerken als vlekjes, lijntjes of verminderde elasticiteit, bepalen jouw huidtype, wat de basis vormt voor jouw persoonlijke advies. Daarnaast ontvang je een DA scrubkaart! Scrub de laag weg en ontdek je gegarandeerde prijs!


Bekijk deelnemende winkels ▶


Reinigen en verzorgen

Je huid heeft als je jong bent andere behoeften dan op latere leeftijd. Om alles over huidveroudering te begrijpen, is het handig om te weten hoe je huid is opgebouwd. We nemen je hierin mee en vertellen je alles over welke huidverzorging bij welke het beste past.


Lees alles over huidverzorging ▶


Bescherming in de zon

Een gezond kleurtje en een gezonde huid? Dat vraagt om een verstandige vriendschap met de zon. Nooit lang erin, en altijd goed ingesmeerd. Er is nogal wat aanbod in zonneland, dus welke producten kies je voor je gezicht, je lichaam of je kind? We leren je alles over welk huidtype je hebt.


Bekijk jouw huidtype ▶


Daar wil je snel van af!

Sommige problemen zijn erg vervelend. Wratjes bijvoorbeeld, of een koortslip. Gelukkig kun je er met de juiste behandeling weer snel vanaf komen. DA helpt je daarom met deze kleine ongemakken door middel van goed advies.


Lees hier wat te doen ▶


Masterclass scheren

Het is wel even een karweitje maar toch een van de meest verfrissend momenten van de dag: je huid inzepen, masseren met de scheerkwast, het gevoel van het scheermes over je huid en een verzorgende balsem tot slot. En behalve dat het veel frisser is dan droog scheren, scheer je bij nat scheren de haartjes vlijmscherp af. Voor een langer gladder resultaat dus.


Leer alles over scheren ▶