Infacol

Voor baby’s, bij vastzittende lucht, buik- en darmkrampjes

-
+

Op voorraad

999
50ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 35.-
 • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Infacol

Infacol is een orale suspensie die speciaal is ontwikkeld ter verlichting van buik- en darmkrampjes bij baby's. Deze ontstaan meestal doordat baby’s tijdens hun voeding lucht binnenkrijgen die in het buikje of de darmpjes vast gaat zitten. Infacol helpt je baby te bevrijden van die pijnlijke vastzittende lucht en heeft zo een zeer effectieve werking. Doorgaans zijn krampjes dan ook helemaal niets om je zorgen over te maken. Het probleem zit hem gewoonlijk in het nog niet volledig ontwikkeld zijn van het darmstelsel en dat gaat na een paar maanden gelukkig vanzelf over. Dit product is uitermate geschikt om al direct vanaf de geboorte te gebruiken en bevat uiteraard geen suiker, alcohol of kleurstoffen.

Infacol wordt gegeven vóór elke (borst)voeding en is geschikt om al direct vanaf de geboorte te gebruiken. Schud het flesje, vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen en veeg de overtollige vloeistof af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen: knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de vloeistof achter op de tong. Tussen de 4 en 25 graden en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Simeticon 40mg/ml, gezuiverd water, natuurlijke sinaasappelsmaak, natriumsaccharine, hypromellose, methyl hydroxybenzoate, propyl hydroxybenzoate.

Infacol is een effectief medisch hulpmiddel en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden.

 • helpt bij darmkrampjes
 • helpt bij buikkrampen
 • helpt vastzittende lucht te bevrijden
 • is effectief
 • wordt niet in het lichaam opgenomen
 • heeft een natuurlijke sinaasappelsmaak
 • is direct vanaf de geboorte te gebruiken
 • heeft een gebruiksvriendelijke plastic pipet
 • bevat geen suiker, alcohol en kleurstoffen
 • bevat ongeveer 100 doses per flesje

Ingrediënten
Simeticon 40 mg/ml

Overige bestanddelen:
natriumsaccharine, hypromellose, sinaasappelsmaak, methyl hydroxybenzoate, propyl hydroxybenzoate, gezuiverd water.

Gebruik
Als je Infacol gedurende langere tijd gebruikt kan het zelfs helpen om de ophoping van gas te voorkomen. Infacol is makkelijk toe te dienen dankzij de gebruiks- vriendelijke plastic pipet. Druppel voor elke voeding een gevulde pipet (0,5 ml) achter op de tong van je baby.

Gebruik Infacol voor elke voeding en gedurende een aantal dagen voor een goed resultaat. Infacol zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door je baby als lucht kunnen worden afgevoerd. Infacol is volledig gericht op het kwijt raken van vastzittende lucht zonder de natuurlijke ontwikkeling van het darmstelsel op enigerlei wijze te beïnvloeden.

Waarschuwing
Infacol simeticon is inert en wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend. Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven. Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruik advies aan uw arts.
 
Fabrikant:
Forest Healthcare BV
Franciscusweg 277
1216 SG Hilversum
 

 

 
 

 

 

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.