Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

Productgroep:
  1. Wonen & Slapen 1
  2. Badkamer 7
  3. Tuin 2
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 66
Merk:
  1. Brita 2
  2. Vitility 10
Doelgroep:
  1. Familie 1
  2. (Jong) volwassenen 1
  3. Senioren 8
Volume:
  1. 1 stuks 11
  2. 3 stuks 1

Vitility is het grootste merk op het gebied van handige producten voor alledaags gebruik. Vitility producten maken het leven een stuk makkelijker. Een groot deel van het assortiment is erop gericht om het leven in en om het huis comfortabeler, veiliger en makkelijker te maken.

Meer comfort in huis wil iedereen wel. Niet alleen uit noodzaak maar ook uit gemak. De producten van Vitility maken ongemakkelijke handelingen weer eenvoudig en veiliger. In de badkamer gebeuren de meeste ongelukjes in huis. Er glijden heel wat mensen uit op de natte vloer of douchebak. Ook de hoge instap van een bad is soms een enorm obstakel. Daarom heeft Vitility in het assortiment diverse producten die meer grip en ondersteuning geven zoals grepen en beugels in verschillende maten. Maar ook zijn er Vitility krukjes en stoelen in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar.

In en om het huis

Voor diegenen die gips of verband hebben is douchen vaak zeer lastig. Met de herbruikbare douchehoezen van Vitility hoeft dit echter geen probleem meer te zijn. De hoezen zijn eenvoudig aan te trekken en een strakke elastiek zorgt voor een goede afsluiting van je arm of been. Een goede nachtrust zorgt voor een vrolijke levenshouding en meer energie. Toch is ongeveer de helft van alle mensen ontevreden over zijn of haar nachtrust. Vitility heeft een ruim assortiment handige oplossingen voor meer comfort en gemak in en rondom het bed zoals een bedleestafel en een bedtouwladder die het in en bed komen vergemakkelijkt.

In en om het huis

Vitility biedt ook handig gereedschap voor de tuin en terras. Met anders geplaatste handvatten is de druk op het polsgewricht veel minder groot en dus is het ook veel prettiger werken. Ook is er tuingereedschap verkrijgbaar met verlengde grepen waardoor je als tuinier niet altijd op de grond hoeft te knielen om bij de border of de pot te kunnen. Deze maken het mogelijk te blijven tuinieren ook als er soms beperkingen zijn die dit niet meer toelaten. Dit tuingereedschap is geschikt voor zowel staand als zittend tuinieren.

Vitility biedt producten die helpen rondom het bed, met het aan- en uitkleden en die ervoor zorgen dat je de badkamer of het toilet kunt gebruiken met zo min mogelijk hulp. Deze producten bieden de zelfstandigheid die we allemaal zo graag wensen. Een goed begin van de dag met Vitility!

8.6 uit  3639 reviews