Productgroep:
  1. Mobiliteit 6
  2. Revalidatie 2
  3. Onderweg 1
  4. Opstaan 1
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 80
Merk:
  1. Vitility 10
Doelgroep:
  1. Senioren 10
Volume:
  1. 1 stuks 10

Vitility is het grootste merk op het gebied van handige producten voor alledaags gebruik. Vitility producten maken het leven veel mobieler. Met producten als wandelstokken, rollators, looprekken en allerhande accessoires is Vitility een belangrijke hulp om in beweging te blijven.

Vitility heeft meerdere artikelen die ondersteunen bij lopen en wandelen. Voor thuis of op reis, voor meer of minder ondersteuning, Vitility heeft de juiste oplossing. Zo kun je kiezen voor een opvouwbare wandelstok die eenvoudig in en uit geklapt kan worden en dus ook eenvoudig meegenomen kan worden. Natuurlijk biedt Vitility ook een gewone wandelstok en diverse accessoires om bijvoorbeeld de grip te verbeteren of de stok makkelijk te kunnen ophangen.

Daarnaast biedt Vitility meerdere rollators, deze zijn ergonomisch ontworpen voor een optimaal gebruikersgemak en vele prettige wandelkilometers. De rollators zijn uitvoerig getest en worden door duizenden tevreden klanten gebruikt.

In beweging

Als je wat slechter ter been bent is het in en uit de stoel of auto komen lastig tot zeer lastig. Vitility heeft daar meerdere oplossingen voor. Voor binnenshuis zijn er stoelen die het opstaan een stuk makkelijker maken. Er zijn artikelen ontwikkeld die helpen het gewicht te verplaatsen en zo de druk van de bovenbenen afhalen. Ook zijn er producten die speciaal zijn ontwikkeld voor in de auto zoals een uitstaphulp of een hoofdsteungreep.

Naast de ondersteuning van bovenbenen bij het opstaan, biedt Vitility ook hulp voor mensen met weinig kracht in de handen. Je handen kunnen soms wat training gebruiken. Als je verminderde grip hebt en moeite hebt met oppakken van objecten, dan is het trainen van de je handspieren heel goed. Ook als je door blessures last hebt van weinig grip of kracht, is training goed voor de revalidatie. Vitility heeft daar verschillende handtherapieproducten voor. Er zijn grips en ballen waar je in moet knijpen om je grip te trainen en te verbeteren. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere maten zodat er voor iedere hand een geschikte training mogelijk is. Ook heeft Vitility een putty, dit is niet-kleverige substantie die je moet kneden. Het lijkt enigszins op een klei of pasta en het is een makkelijke vorm van handtherapie.

8.6 uit  3650 reviews
1 stuks
7995

Geen voorraad