IDYL Paracetamol/Coffeïne 500/50 mg Tabletten

  • Per tablet 500 mg paracetamol en 50 mg coffeïne - Bij pijn en koorts - Geschikt vanaf 12 jaar
-
+

Op voorraad

199
40 stuks
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

IDYL Paracetamol/Coffeïne 500/50 mg is een geneesmiddel dat kan worden ingezet bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn en menstruatiepijn.

Paracetamol behoort tot de groep geneesmiddelen met een pijnstillende en koortsverlagende werking en coffeïne kan de werking van paracetamol versterken.

Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient te gebruiken om een goed resultaat te bereiken.

Voor meer info kun je natuurlijk altijd terecht bij een van onze drogisterijen. Dit middel is tevens geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Wijze van inname: de tabletten in hun geheel, zonder te kauwen, met een half glas water innemen.

Aanbevolen dosering Volwassenen: 1 tot 2 tabletten p/keer, met een max. van 6 p/dag. Kinderen 12+ (40 kg+): raadpleeg de bijsluiter voor de specifieke dosering per gewichtscategorie.

Neem voor gebruik van IDYL Paracetamol/Coffeïne 500/50 mg contact op met een arts/apotheker, in het geval van: zwangerschap of het geven van borstvoeding, lever- of nierfunctiestoornissen, het veelvuldig gebruik van grote hoeveelheden alcohol, een voorgeschiedenis met maag- en/of darmzweren, een vallende ziekte (epilepsie) en het gebruik van andere geneesmiddelen. Raadpleeg de bijsluiter voor de volledige lijst en de daarbij behorende aanvullende informatie.

Indicatie

Ter verlichting bij hoofdpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid of na vaccinatie, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn of menstruatiepijn.

Werkzame stoffen

coffeïne 50 mg
paracetamol 500 mg

Toedieningsvorm

tablet

Leeftijd

vanaf 12 jaar

Dosering

1-2 afhankelijk leeftijd

Dosering Maximaal

4-6

Gebruik bij borstvoeding

Ja, korte tijd

Gebruik tijdens de zwangerschap

Ja

Gebruik

4 uur tussenpozen aanhouden, in geheel doorslikken, niet kauwen, met half glas water

Niet gebruiken

Maagdarmzweren, lever-/nierfunctiestoornissen en epilepsie. Schadelijk bij overmatig alcoholgebruik. Zonder overleg met arts niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren. Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van meer dan 5 tabletten paracetamol per dag, gedurende meer dan 2 weken.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.