Idyl Gebitsreinigings Tablet

Voor een optimale grondige reiniging.

-
+

Niet op voorraad

099
30 stuks

Geen voorraad

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Idyl

De gebitsrenigings tabletten zorgen voor een goede grondige reiniging van het gebit. Tevens gaat dit tablet hardnekkige vlekken tegen.

Vul een glas tot de helft met handwarm water. Het gebit voorzichtig poetsen en daarna in het glas dompelen. Zorg ervoor dat gehele gebit ondergedompeld staat. Voeg dan een Idyl gebitsreinigingtablet toe. Normale vlekken verdwijnen binnen 10 minuten. Bij hardnekkige vlekken het gebit 1 nacht in de oplossing laten staan. Het gebit daarna grondig afspoelen voor het weer in de mond plaatsen. Na gebruik de koker zorgvuldig sluiten.

30% Anionogene Oppervlakte actieve stoffen, 15-30% Zuurstofbleekmiddelen, <5% niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% Fosfaten, Aroma, Sodium Benoate, Menthol, Cl 45430.

Idyl gebitsreinigingstabletten verwijderen op een effectieve manier tandplak en geurtjes, ook op plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan.

Samenstelling
>30%: zuurstofbleekmiddelen.
<5%: Anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, d-limonene

Gebruik
Vul een glas tot de helft met handwarm water. Het gebit voorzichtig poetsen en daarna in het glas water dompelen. Zorg ervoor dat het gehele gebit ondergedompeld staat. Voeg dan 1 Idyl gebitsreinigingstablet toe. Normale vlekken verdwijnen binnen 10 minuten. Bij hardnekkige vlekken het gebit 1 nacht in de oplossing laten staan. Het gebit daarna grondig afspoelen voor het weer in de mond te plaatsen.

Waarschuwing
Veroorzaakt ernstige oogletsel. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/ gelaatbescherming dragen. Na inslikken: de mond spoelen - Geen braken opwekken. Bij contact met de de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Verontreinigde kleding wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. Achter slot bewaren. Inhoud/verpakking afvoeren naar een officieel afvalverzamelpunt.

Fabrikant
Idyl
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.