HG Zilver Glanscrème

HG zilver glanscrème is een zeer uitgeki...

-
+

Op voorraad

599
150ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG zilver glanscrème is een zeer uitgekiend, modern zilverpoets product. Van echt poetsen is eigenlijk geen sprake, want door de speciaal geselecteerde polijstmiddelen wordt al tijdens het inwrijven de aanslag verwijderd. HG zilver glanscrème krast niet en is daarom veilig te gebruiken op alle (antieke) zilveren voorwerpen. Door het handige doseerpompje is het schoon, eenvoudig en zuinig in gebruik.

Eventuele beschermlagen, zoals HG zilver/koper nooit-meerpoetsen finish, vooraf verwijderen met aceton. Het flesje goed schudden voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid HG zilver glanscrème aan op een (zachte) poetsdoek en wrijf hiermee het zilveren voorwerp licht in. Tijdens het wrijven zal de vervuiling, zoals zwarte aanslag, verdwijnen. Hierna de crème circa 1 minuut laten indrogen en vervolgens licht uitpoetsen totdat de crème geheel verwijderd is. Regelmatig een schoon stukje doek gebruiken. De bereikte superglans eventueel beschermen met HG zilver/koper nooitmeer-poetsen finish.

HG zilver glanscrème is een zeer uitgekiend, modern zilverpoetsproduct. Van echt poetsen is eigenlijk geen sprake meer, want door de speciaal geselecteerde polijstmiddelen wordt al tijdens het inwrijven de aanslag verwijderd. HG zilver glanscrème krast niet en is daarom ook veilig te gebruiken op alle antieke zilveren voorwerpen.

Samenstelling
Niet ionogene oppervlakte actieve stoffen < 5%
Conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone methyl isothiazolinone

Gebruik
Schoon, eenvoudig en zuinig in gebruik. Eventueel aanwezige beschermlagen zoals HG zilver & koper-nooit-meer-poetsen-finish vooraf verwijderen met aceton. Breng een kleine hoeveelheid HG zilver glanscrème aan op een niet-pluizende poetsdoek en wrijf het zilveren voorwerp licht in. Tijdens het wrijven zal de aanslag verdwijnen. Bij antieke voorwerpen, waarvan de zwarte schaduwranden niet mogen blinken deze randen niet inwrijven.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.