HG Wasmiddel Zwarter Dan Zwart Speciaal Donkere Was

-
+

Op voorraad

679
500g
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was maakt donker textiel dat vaal is geworden weer als nieuw. Het product voorkomt ook dat vezels zich ophopen en dat pillen ontstaat. Het zogenaamde pillen van textiel wordt veroorzaakt door samenklitten van deze minuscule vezeltjes. Als zwarte of andere donker textiel geen aparte wasbehandeling krijgt, zal het door het dragen, wassen en de wasdroger vaal worden. Vaalheid van textiel ontstaat doordat duizenden kleine vezeltjes zich losmaken uit de stof. Deze minuscule vezeltjes zorgen ervoor dat u niet meer direct op de stof kijkt, maar dat het zicht op de stof wordt vertroebeld. Het visuele effect van deze vertroebeling is vaalheid. Goed voor ongeveer 6 (hand)wasbeurten.

Samenstelling
5 - 15% Zeolieten, niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% polycarboxylaten, Conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Enzymen, Cellulae parfums: Citral, Geraniol, Linalool, alfa-Hexylcinnamaldehyde.

Gebruik
De binnenkant van de dop is een maatbeker. Aan de binnenkant van de maatbeker ziet u maatringen met een maatverdeling. Tijdens het vullen van de maatbeker dient u deze af en toe te schudden, zodat het poeder zich egaal verdeelt, waardoor u de juiste doseringshoeveelheid kunt afmeten. Hoofdwas: Wasgoed losjes in de trommel plaatsen. Vul de maatbeker met poeder tot het gewenste volume, zie tabel. Voeg deze hoeveelheid poeder toe aan het hoofdwasmiddelbakje. Stel de temperatuur van het wasprogramma in conform het wasvoorschrift van de kleding (let op: maximaal 60°C). Geen andere wasmiddelen, noch vooraf vlekkenmiddelen, gebruiken aangezien deze de werking van HG "zwarter dan zwart" negatief kunnen beïnvloeden (zie ook "Attentie"). Wasverzachter kan indien gewenst wel gewoon gedoseerd worden in het wasverzachterbakje. Handwas: Doseer 30 ml HG "zwarter dan zwart" in 5 liter warm water (40°C). Het wasgoed onderdompelen en ca. 3 uur laten inweken. Tijdens het inweken het wasgoed af en toe omkeren. Na de inwerktijd het wasgoed niet uitwringen maar voorzichtig uitspoelen met handwarm water. Het wasgoed uitknijpen en eventueel centrifugeren. Hierna het wasgoed laten drogen.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Verantwoorde zorg, ook online.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Altijd onze folder bij de hand

AlleFolders

Check onze folders bij AlleFolders.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.