HG Velgen Reiniger

HG velgen reiniger verwijdert moeiteloos...

-
+

Op voorraad

799
500ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG velgen reiniger verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil, vet, remstof en smeer van autovelgen. Ook geschikt voor kunststof sierdoppen.

TIP: HG velgen reiniger is tevens een ideaal product als vóórbehandeling voor de wasstraat. Voor gebruik de lock verwijderen. De nippel op de voorzijde indrukken en een kwartslag draaien. De te reinigen velgen besproeien en het product 1 minuut in laten werken. Daarna het vuil met een borstel losboenen. Vervolgens het vuil afnemen en goed afspoelen met (bij voorkeur) warm water. Na gebruik de nippel weer een kwartslag terug draaien (blokkeerstand).

Metalen velgen vervuilen razend snel en dan zijn zowel gewone metalen velgen als lichtmetalen sportvelgen onder de auto geen fraai gezicht. Zelfs als uw auto net de wasstraat uitkomt,  zien de velgen er vaak nog niet mooi uit. HG velgen snel reiniger verwijdert zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen. HG velgen snel reiniger is bovendien ideaal als voorbehandeling voordat de auto de wasstraat ingaat. De te reinigen velgen besproeien en gelijktijdig het vuil met een borstel losboenen. Het product niet langer dan 15 seconden in laten werken. Vervolgens het vuil direct afnemen en goed afspoelen met bij voorkeur warm water.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.