HG Textiel Vlekken en Plekken Voorbehandeling Extra Sterk

-
+

Op voorraad

599
500ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG "vlekken en plekken voorbehandeling spray extra sterk" is o.a. versterkt met actieve zuurstof en daardoor in staat zelfs de meest hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld rode wijn, thee, vruchtensap, chocolade, jus, spinazie, gras, aarde, etc. te verwijderen. Deze speciale formule in handige schuimspray is geschikt voor vrijwel alle textielsoorten.

Samenstelling
anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet ionogene oppervlakte actieve stoffen, zuurstofbleekmiddelen 5-15%
fosfonaten < 5%

Gebruik
1) De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Indien u de fles eerder heeft gebruikt, kunnen er mogelijk resten van de vloeistof zijn achtergebleven in de spuitopening waardoor deze bij hergebruik minder goed zou kunnen functioneren. Wij adviseren u derhalve om bij hergebruik de spuitopening altijd eerst goed door te spoelen met behulp van heet water uit de kraan, bijvoorbeeld via de ontluchtingsgaatjes aan de zijkant van het schuimpijpje. 2) Test bij gekleurd textiel eerst op kleurechtheid (zie attentie). 3)  Spray het product in ruime mate op de vlekken en plekken, totdat deze volledig bedekt zijn. 4) Masseer het product in de vlekken en
plekken door stof op stof te wrijven. 5) Laat het product maximaal 5 minuten inwerken, maar voorkom hierbij indroging. 6) Was het behandelde wasgoed direct in de wasmachine op een hoofdwasprogramma en voeg hoofdwasmiddel toe. 7) Bij het wassen met de hand, wasmiddel aan het water toevoegen. 8) Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF). 9) Was steeds uw handen direct na gebruik of draag huishoudhandschoenen.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.