HG Tegelreiniger Hoogglans Vloeren

HG tegelreiniger hoogglans vloeren is ee...

-
+

Op voorraad

699
1l
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG tegelreiniger hoogglans vloeren is een heerlijk ruikende, geconcentreerde, dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor regelmatig, gemakkelijk en snel streeploos reinigen van alle (hoog) glanzende tegelvloeren en tegelvloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

Voor regelmatige reiniging: Los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5L) lauw water. Bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen. Bij zeer sterke vervuiling: zie de HG tegelvloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles.

HG tegelreiniger hoogglans vloeren (product 18) is een heerlijk fris ruikende en geconcentreerde dweilreiniger voor alle hoogglanzende tegelvloeren en vloeren van niet kalkhoudende natuursteen. Deze dweilreiniger is voor het regelmatig, gemakkelijk en streeploos reinigen. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

Samenstelling
bevat o.a.: anionogene en niet ionogene oppervlakteactieve stoffen, NTA (nitrilotriazijnzuur) en de zouten daarvan < 5%
conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, 
2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol; parfums: amyl cinnamal, citronellol, linalool

Gebruik
Voor regelmatige reiniging:
Los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5L) lauw water. Bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.
Bij zeer sterke vervuiling: zie de HG tegelvloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles.
Attentie:
Niet gebruiken op kalkhoudende natuursteensoorten en diverse leisteensoorten. Indien de vloer eerder met andere producten is gereinigd, is het raadzaam om de vloer eerst te reinigen met HG "tegel krachtreiniger" (HG product 19), zie ook de HG tegelvloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles. Eventueel 
achtergebleven resten van andere reinigers worden hierdoor verwijderd, wat het resultaat van dit product zal versterken. Het streeploze resultaat kan negatief
beïnvloed worden door: 1) Teveel product toe te voegen aan het dweilwater. 2) Te nat dweilen. 3) Sterk vervuild dweilwater.
4) Tussendoor andere reinigingsproducten te gebruiken. Indien hierdoor toch lichte strepen ontstaan, kunnen deze in de meeste gevallen eenvoudig worden weg gewreven met een schone droge doek.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.