HG Tegel Krachtreiniger

HG tegel krachtreiniger is speciaal ontw...

-
+

Niet op voorraad

1059
1l

Geen voorraad

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG tegel krachtreiniger is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk en snel verwijderen van vet en aangekoekt vuil op vloertegels en plavuizen. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals HG tegel beschermfilm met zijdeglans (HG product 14). Dit product is licht schuimend en dus ook geschikt voor verwerking met een schrobmachine.

Voor de normale krachtige reiniging: Los een halve liter op in een halve emmer (5L) lauw water en breng dit in ruime mate op met behulp van een dweil of mop. Niet meer dan 10 à 15 m2 tegelijk behandelen. Vervolgens minimaal 5-10 minuten laten inwerken en eventueel aansluitend goed schrobben met een schrobber of borstel. Hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen in water. (Eventueel kan een waterzuiger worden gebruikt.) Aansluitend de vloer nog 2 maal goed nadweilen met schoon water.

HG tegel krachtreiniger (product 19) verwijdert moeiteloos en snel vet en aangekoekt vuil van vloertegels en plavuizen.

Samenstelling
Niet ionogene oppervlakteactieve stoffen 5-15%, <5% NTA (nitrolotriazijnzuur) en de zouten daarvan

Gebruik
Los een halve liter HG tegel krachtreiniger op in een halve emmer (5L) lauw water en breng dit in ruime mate op de vloer aan met behulp van een dweil of mop. Behandel niet meer dan 10 a 15m2 tegelijk. Laat het vervolgens 5 a 10 minuten inwerken. Verwijder hierna de oplossing van het oppervlak met behulp van een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen. Dweil daarna de vloer goed na met schoon water.

Fabrikant
HG International b.v.
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.