Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

HG Tegel Impregnerende Beschermer

-
+

Op voorraad

2839
1000ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG impregnerende beschermer (product 13) is een speciale basisbehandeling voor (nieuwe) ongeglazuurde tegels of plavuizen. Dit unieke product stopt de zuigende werking en voorkomt zo het intrekken van vuil en (vet)vlekken zonder het oorspronkelijke karakter van de tegel aan te tasten of de vloer af te sluiten. Dit product is geschikt voor alle soorten poreuze en weinig poreuze tegels en plavuizen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. Afhankelijk van het soort materiaal is 1 liter goed voor tot wel 40m² vloeroppervlak.

Samenstelling
bevat o.a.: conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Gebruik
1) De ondergrond moet volledig schoon, vet- en stofvrij zijn. Voor de eventueel noodzakelijke behandelingen: zie de HG tegelvloeren behandelmatrix op de zijkant van de fles.
2) De lijm/specie en voegen van nieuwe vloeren dienen volledig uitgehard en droog te zijn. Hiervoor staat doorgaans 4-6 weken droogtijd.
3) Bestaande vloeren moeten na het reinigen goed droog zijn, hiervoor moet minimaal 3 dagen de tijd worden genomen. Zeer poreuze tegels, zoals terracotta, hebben echter meer tijd nodig om het water volledig kwijt te raken. Bij dit soort tegels adviseren wij minimaal 1 week de tijd te nemen. Indien de vloer echter beschikt over een ingeschakelde vloerverwarming volstaat een droogtijd van 24 uur. De vloerverwarming dient voor
de behandeling met dit product echter wel al minimaal 12 uur uitgeschakeld te zijn.
4) Breng de vloeistof onverdund, en bij voorkeur door middel van een verfroller, gelijkmatig en in één richting op.
5) Indien 10 minuten na het opbrengen blijkt dat er op sommige plekken nog product op de tegels ligt, wat dus niet is ingetrokken, dient dit gelijk met een droge en niet-pluizende doek verwijderd te worden.
6) Bij zeer poreuze tegels is een 2e behandeling aan te bevelen. Circa 1 uur na de eerste behandeling kan deze eventuele tweede laag aangebracht worden.
7) Ongeveer 3 uur na de laatste behandeling is de vloer weer normaal beloopbaar en 12 uur na de laatste behandeling is de vloer volledig beschermd

Vorstvrij bewaren.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Verantwoorde zorg, ook online.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Altijd onze folder bij de hand

AlleFolders

Check onze folders bij AlleFolders.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.