HG Sieraden Reinigingsbadje

• Ideaal voor al uw sieraden & bijouteri...

-
+

Op voorraad

699
300ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

• Ideaal voor al uw sieraden & bijouterie • Met pincet en borsteltje • Snel en eenvoudig weer glanzend schoon Met name huidvetten zorgen ervoor dat sieraden smerig worden. Huidvet op zichzelf heeft geen kleur en maakt uw sieraad alleen wat doffer. Maar huidvet is wel heel hardnekkig en houdt andere vervuiling vast, waardoor het huidvet zichtbaar wordt en er viezig gaat uitzien. Door middel van een eenvoudig, doch uitgekiend reinigingsproces verwijdert het HG sieraden reinigingsbadje de vervuiling snel en efficiënt.

Dompel de sieraden, afhankelijk van de vervuiling, voor 3-5 minuten onder. Vervolgens uit de vloeistof halen, eventueel met behulp an de pincet. Indien nodig moeilijk bereikbare plaatsen extra behandelen met het bijgeleverde borsteltje. Vervolgens de sieraden onder de kraan afspoelen. Nadrogen met een schone niet-pluizende doek.

Sieraden gaan er na verloop van tijd dof en smerig uitzien. Met name huidvetten zijn hier de oorzaak van. Huidvet houdt ander vuil vast waardoor een sieraad er vies gaat uitzien. HG sieraden reinigingsbad verwijdert deze vervuiling snel en efficiënt waardoor sieraden weer glanzend schoon worden. Dompel de sieraden 3 tot 5 minuten onder in HG sieraden reinigingsbad. Haal vervolgens de sieraden uit de vloeistof, eventueel met behulp van de bijgeleverde pincet. Moeilijk bereikbare plaatsen kunnen extra behandeld worden met het bijgeleverde borsteltje. Hierna de sieraden onder de kraan afspoelen en nadrogen met een niet pluizende doek. HG sieraden reinigingsbad is verkrijgbaar in twee formaten.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.