HG Oven & Grill Vernieuwingskit

De HG oven & grill vernieuwingskit bevat...

-
+

Op voorraad

1499
500ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

De HG oven & grill vernieuwingskit bevat een extreem sterke inweekgel die zelfs de meest hardnekkig ingebrande aanbakresten in de oven of grill maar ook op bakplaten, (barbecue)roosters en planchas effectief losweekt. Deze unieke gelformule is speciaal ontwikkeld voor het lang kunnen inwerken (zonder in te drogen!) op verticale oppervlakken, waardoor ook hardnekkig ingebrande aanbakresten op de wanden van de oven of grill effectief losgeweekt worden. De gel is eenvoudig aan te brengen met behulp van de speciale, bijgeleverde kwast.

Trek voor gebruik de meegeleverde handschoenen aan. Werk voorzichtig en zorgvuldig en voorkom dat het product op de huid komt. Indien dit per ongeluk toch gebeurt, direct en met veel warm water afspoelen. Open de pot en verwijder voorzichtig de plug en leg deze op een stukje huishoud- of aluminiumfolie om aflopen te voorkomen. Breng de gel ruim aan op het te reinigen oppervlak met behulp van de speciale kwast. Laat de gel vervolgens, al naar gelang de vervuiling, tussen de 5 tot 30 minuten inwerken, echter niet langer dan 30 minuten. Neem daarna de gel af met behulp van keukenpapier of een vochtige spons en verwijder tot slot eventuele restanten grondig met water. Spoel na gebruik de kwast ook goed af met ruim water.

bevat o.a.: niet ionogene oppervlakte actieve stoffen, fosfonaten , polycarboxylaten < 5% conserveringsmiddelen: methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone


De HG oven & grill vernieuwingskit is een complete kit om de oven of grill maar ook bakplaten, (barbecue)roosters en planchas er weer als nieuw uit te laten zien.
De extreem sterke inweekgel, die met de bijgeleverde speciale kwast wordt aangebracht, weekt zelfs de meest hardnekkig ingebrande aanbakresten effectief los. Deze unieke gelformule is speciaal ontwikkeld voor het lang kunnen inwerken (zonder in te drogen!) op verticale oppervlakken, waardoor ook hardnekkig ingebrande aanbakresten op de wanden van de oven of grill effectief losgeweekt worden.

Breng de gel ruim aan op het te reinigen oppervlak met behulp van de speciale, bijgeleverde kwast. Laat de gel vervolgens, al naar gelang de vervuiling, tussen de 5 tot 30 minuten inwerken. Neem daarna de gel af met behulp van keukenpapier of een vochtige spons en verwijder tot slot eventuele restanten grondig met water.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.