HG Ontkleurder voor doorgelopen Bonte Was

Is uw bonte was verkleurd doordat een ni...

-
+

Op voorraad

439
200g
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

Is uw bonte was verkleurd doordat een niet-kleurecht kledingstuk is mee gewassen? HG ontkleurder voor doorgelopen bonte was is dan uw enige kans om deze verkleuring ongedaan te maken. Dit product is zowel voor de handwas als voor de machinewas geschikt en kan zelfs toegepast worden op fijnere textielsoorten zoals wol. Lees vooraf echter zeer aandachtig de gebruiksaanwijzing en attentie!

Machinewas: Verkleurde wasgoed losjes in de trommel plaatsen. Doseer ca. 100 gram HG ontkleurder voor doorgelopen bonte was in het hoofdwasmiddelbakje. Start het hoofdwasprogramma zonder toevoeging van een ander wasmiddel. Handwas: Ongeveer 50 gram HG ontkleurder voor doorgelopen bonte was in ca. 5 liter water oplossen (water temperatuur is afhankelijk van het wasvoorschrift van het textiel). Verkleurde wasgoed losjes in het water onderdompelen en ca. 2 uur laten inweken. Tijdens het inweken het wasgoed af en toe omkeren. Hierna het wasgoed voorzichtig uitknijpen en vervolgens tweemaal uitspoelen met schoon water. Het wasgoed uitknijpen en, indien mogelijk, centrifugeren.

Het is iedereen wel eens overkomen… een niet kleurecht kledingstuk dat is meegewassen waardoor andere kledingstukken verkleurd zijn. De ontkleurders van HG bieden de mogelijkheid om dit te herstellen. Er is een HG ontkleurder voor de doorgelopen witte was en een HG ontkleurder voor de doorgelopen bonte was. Beide producten zijn zowel geschikt voor de machinewas als de handwas en kunnen ook toegepast worden op fijnere textiel soorten zoals wol. Voor een goed resultaat is het van belang om na het wasongeluk de verkleurde kledingsstukken niet te laten drogen maar nat te houden en zo snel mogelijk met één van de HG ontkleurders te behandelen. Doseer voor de machinewas 10 afgestreken eetlepels in het hoofdwasmiddelenbakje en start het hoofdwasprogramma zonder toevoeging van een ander wasmiddel. Gebruik voor de handwas ongeveer 5 afgestreken eetlepels en los dit op in circa 5 liter water. Het verkleurde wasgoed ongeveer 2 uur laten inweken. Vervolgens voorzichtig uitknijpen en twee keer goed uitspoelen met schoon water.


Goed voor ca. 2 wasmachine- of 4 handwasbeurten.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.