HG Navul Vochtvangerkorrels Neutraal

HG "vochtvangerkorrels" zijn de vulling ...

-
+

Niet op voorraad

499
450g

Geen voorraad

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG "vochtvangerkorrels" zijn de vulling voor de HG "vochtvanger". De HG "vochtvanger" brengt, met behulp van de HG "vochtvangerkorrels", de relatieve luchtvochtigheid in ruimtes waar het te vochtig is terug naar een acceptabel niveau. Hierdoor worden alle nadelige gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid, zoals condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot, voorkomen. De HG "vochtvanger" werkt op basis van vochtaanzuigende korrels. Het systeem is geluidloos en werkt zonder stroom of batterijen. De toegepaste, ronde vochtvangerkorrels hebben een groter absorptie-oppervlak dan de vaak toegepaste schilfers en door de ronde vorm ontstaat er bovendien meer ruimte tussen de korrels waardoor er meer lucht (met vocht) langs de korrels kan stromen. Tezamen met de korrelkorf resulteert dit in een vochtvanger die sneller is, langer zijn werk doet en bovendien tot wel 1,5 keer meer vocht uit de lucht onttrekt dan vergelijkbare systemen.

  1. Licht het deksel van de korrelkorf.
  2. Indien de korrelkorf voor de eerste keer in gebruik genomen wordt, druk dan het omhoogstaande bodempje naar beneden en klik het vast in de korf.
  3. Draai de dop van de flacon HG vochtvangerkorrels en verwijder de luchtdichte afsluiting.
  4. Giet de korrels uit de flacon in de korrelkorf.
  5. Plaats het deksel van de korrelkorf weer op de korf en plaats de korrelkorf weer op de HG vochtvanger.
  6. Plaats de HG vochtvanger in de desbetreffende ruimte. Controleer 1 x per maand of er nog korrels in de korrelkorf aanwezig zijn.

HG vochtvanger navulkorrels neutraal kunnen gebruikt worden voor het vullen van de HG vochtvanger. Deze vochtvanger brengt de luchtvochtigheid in vochtige ruimtes terug naar een acceptabel niveau en is uitstekend geschikt voor in de caravan, boot, schuur, kelder, kledingkast of andere ruimtes in huis. Voorkom zo alle nadelige gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid, zoals condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot.

Deze HG vochtvanger navulkorrels kunnen ook gebruikt worden in alle andere systemen die werken met losse vocht absorberende schilfers. Maar ook in systemen die werken met kant en klare navulzakjes met de vocht absorberende schilfers. Door gebruik van deze korrels zullen ook deze sneller en langer werken en bovendien meer vocht uit de lucht absorberen, tot wel 1,5 keer. Mocht er in dergelijke systemen gaatjes zitten waar de korrels doorheen zouden vallen, knip dan een stukje koffiefilterzakje of tissue uit op de juiste grootte en plaats deze over de gaatjes. Hierdoor kunnen de korrels niet in de bak vallen, maar kan het geabsorbeerde vocht wel naar beneden lekken.

Gebruik
1. Licht het deksel van de korrelkorf.
2. Indien de korrelkorf voor de eerste keer in gebruik genomen wordt, druk dan het omhoogstaande
bodempje naar beneden en klik het vast in de korf.
3. Draai de dop van de flacon HG "vochtvangerkorrels" en verwijder de luchtdichte afsluiting.
4. Giet de korrels uit de flacon in de korrelkorf.
5. Plaats het deksel van de korrelkorf weer op de korf en plaats de korrelkorf weer op de
HG "vochtvanger".
6. Plaats de HG "vochtvanger" in de desbetreffende ruimte.
Controleer 1 x per maand of er nog korrels in de korrelkorf aanwezig zijn. Als de korrelkorf leeg is, giet dan de HG "vochtvanger schenkkan" leeg in de afvoer.
Haal hiervoor de korrelkorf van de HG "vochtvanger schenkkan" en plaats deze tijdelijk in de gootsteen (pas op met morsen van het "gevangen" vocht want dit kan vlekken veroorzaken), gooi het "gevangen" vocht weg en plaats, indien gewenst, de korrelkorf weer op de kan. Vul de korf met nieuwe korrels en laat de HG "vochtvangerkorrels" hun werk doen! Spoel de wasbak goed na!
Tip: De "gevangen" vloeistof kan vlekken veroorzaken.
Als dit inderdaad het geval is, de vlek direct schoonmaken met veel water en grondig opdeppen
en zonodig herhalen. Vlekken eventueel verwijderen met natriumsulfaat (verkrijgbaar bij de drogist). Maak een 5% oplossing in water (50 g/l) en sprenkel deze op de vlek. Circa 30 minuten laten inwerken. Hierna het water laten verdampen m.b.v. föhn of straalkachel. Achtergebleven poeder opzuigen.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.