HG Natuursteen Reiniger Voedend

HG natuursteen reiniger voedend (product...

-
+

Op voorraad

899
1l
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG natuursteen reiniger voedend (product 49) is een fris ruikende, geconcentreerde en voedende (hydraterende) dweilreiniger, speciaal ontwikkeld om bij iedere dweilbeurt het natuursteen niet alleen uitstekend te reinigen maar ook weer te voeden (te hydrateren), waardoor het natuursteen niet schraal wordt en zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. Deze dweilreiniger is geschikt voor zowel onbehandeld als geïmpregneerd of gekristalliseerd marmer en alle andere natuursteensoorten. Voor hoogglans vloeren adviseren wij de HG natuursteen reiniger glansvoeren (HG product 38) en voor vloeren die met een polish of was behandeld zijn, adviseren wij de HG natuursteen reiniger glansherstellend.

Los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 L) lauw water. Bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer lauw water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. De vloer niet naspoelen of nadweilen en uit zichzelf laten drogen. Bij sterke vervuiling de HG natuursteen krachtreiniger (HG product 40) gebruiken. Zie ook de HG natuursteenvloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles. Tip: Voor het verkrijgen van extra glans kan de vloer na het reinigen licht worden opgewreven met een schone, droge en niet-pluizende doek.

HG natuursteen reiniger voedend (product 49) is een fris ruikende, geconcentreerde en voedende dweilreiniger voor vloeren van marmer en andere natuursteensoorten. Deze dweilreiniger reinigt en voedt het natuursteen, waardoor het niet schraal wordt en zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. Het is geschikt voor zowel onbehandeld als geïmpregneerd of gekristalliseerd marmer en alle andere natuursteensoorten. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

Samenstelling
zeep 5-15%, niet ionogene oppervlakteactieve stoffen,
NTA (nitrilotriazijnzuur) en de zouten daarvan < 5%
conserveringsmiddel: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone; parfums: alpha isomethyl ionon, Butylphenyl Methylpropional, HexylCinnamal

Gebruik
Los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 L) lauw water. Bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op een halve emmer lauw water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. De vloer niet naspoelen of nadweilen en uit
zichzelf laten drogen.
Bij sterke vervuiling de HG "natuursteen krachtreiniger"
(HG product 40) gebruiken. Zie ook de HG natuursteenvloeren
behandelmatrix op de zijkant van deze fles.
Tip: Voor het verkrijgen van extra glans kan de vloer na
het reinigen licht worden opgewreven met een schone, droge en niet-pluizende doek.

Fles rechtop vervoeren en bewaren.
Vorstvrij bewaren.

Fabrikant
HG International b.v.
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.