HG Natuursteen Krachtreiniger

HG natuursteen krachtreiniger (product 4...

-
+

Op voorraad

789
1l
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, morgen in huis (Wegens een storing in ons magazijn kan het zijn dat bestellingen geplaatst tussen vrijdag 12 oktober - maandag 15 oktober pas woensdag 17 oktober bezorgd worden. Ons excuses voor het ongemak.)
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

HG natuursteen krachtreiniger (product 40) is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk en snel verwijderen van vet en aangekoekt vuil op marmer en andere kalkhoudende natuursteensoorten zoals travertin, solnhofer, granito, terrazzo e.d. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals de HG natuursteen beschermfilms ( HG product 33/34).

Voor de normale krachtige reiniging: Los een halve liter op in een halve emmer (5L) lauw water en breng dit in ruime mate op met behulp van een dweil of mop. Vervolgens enige minuten laten inwerken. Eventueel aansluitend goed schrobben met een schrobber of borstel. Hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met behulp van een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen. (Eventueel kan een waterzuiger worden gebruikt.) Aansluitend de vloer nog 2 maal goed nadweilen met schoon water. Indien nodig de behandeling herhalen.

Anderen kochten ook

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.