HG Kunststof Tuinmeubel Vernieuwer

Licht verweerde en sterk vervuilde tuinm...

-
+

Op voorraad

899
500ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

Licht verweerde en sterk vervuilde tuinmeubelen worden weer als nieuw na een behandeling met HG kunststof tuinmeubel vernieuwer.

Verwijder het lichte/losse vuil eerst met, bij voorkeur, HG tuinmeubel 'kracht' reiniger. Aansluitend de tuinmeubelen laten drogen (of afdrogen). Product schudden voor gebruik. Vervolgens wat HG kunststof tuinmeubel vernieuwer aanbrengen en dit met een doek inwrijven. Let op! In één richting inwrijven omdat het product een licht polijstende werking heeft. Bij het opbrengen van HG kunststof tuinmeubel vernieuwer steeds een schoon stuk van de doek gebruiken. Met een uitgespoelde doek het behandelde oppervlak afnemen en daarna opwrijven met een droge schone doek. Behandeling eventueel herhalen. Voor het regelmatige onderhoud van uw tuinmeubelen adviseren wij HG tuinmeubel 'kracht' reiniger.

Licht verweerde of sterk vervuilde tuinmeubels glanzen weer als nieuw, na een behandeling met HG kunststof tuinmeubelvernieuwer. Begin de behandeling met het verwijderen van al het losse vuil. Gebruik hiervoor bij voorkeur HG tuinmeubel 'kracht' reiniger. Laat de tuinmeubels nu eerst drogen. HG tuinmeubelvernieuwer aanbrengen met een doek en licht inwrijven. Dit in één richting omdat het product een licht polijstende werking heeft. Daarna alles opwrijven met een schone zachte doek tot een schoon en glanzend oppervlak ontstaat. Voor regelmatig onderhoud is HG tuinmeubel 'kracht' reiniger zeer geschikt.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.