HG Koper Glansdoek

Alle rood of geel koperen voorwerpen hou...

-
+

Op voorraad

439
1 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

Alle rood of geel koperen voorwerpen houdt u het mooist op kleur en glans, door ze zo nu en dan op te wrijven met de HG koper glansdoek. Deze speciaal geïmpregneerde doek bestaat uit een hoogwaardige textielsoort, die ook licht geoxideerde koperen voorwerpen zonder moeite weer op glans krijgt. Doordat deze doek extra groot is (30 x 30 cm), hoeft u het koper niet met uw handen aan te raken, (vingerafdrukken op het koper zorgen voor versnelde oxidatie). HG koper glansdoek is ook uitermate geschikt voor messing en brons.

Het te poetsen oppervlak met de HG koper glansdoek opwrijven tot er glans ontstaat. Voor moeilijker te verwijderen oxidatie, het puntje van de HG koper glansdoek vochtig maken en hiermee deze aanslag verwijderen. De doek blijft zijn poetskracht behouden totdat hij helemaal versleten is, zelfs als hij erg zwart geworden is.

2,2'',2''''-nitrilotriethano =1% - <5% stearinezuur =1% - <5%

HG koper glansdoek is ideaal om snel en regelmatig alle rood of geel koperen voorwerpen, maar ook voorwerpen van messing of brons, mooi op kleur en glans te houden. Deze speciaal geimpregneerde doek is gemaakt van een hoogwaardige textielsoort, die zelfs “licht” geoxideerde koperen, messing of bronzen voorwerpen zonder moeite weer op glans brengt. Door het formaat van de doek hoeft het koper niet met de blote handen aangeraakt te worden, waardoor een snelle heroxidatie door vingerafdrukken wordt voorkomen. Wrijf het voorwerp op tot er glans ontstaat. Maak voor moeilijk verwijderbare vlekken een puntje van de doek vochtig om de aanslag makkelijker te verwijderen. De doek blijft zijn poetskracht behouden totdat hij helemaal versleten is.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.