HG Kleurverdieper voor graniet, hardsteen e.a. natuursteen

Donkere natuursteensoorten, zoals granie...

-
+

Op voorraad

1359
50ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

Donkere natuursteensoorten, zoals graniet en Belgische hardsteen, vertonen door gebruik slijtage, dat zich uit in matte, doffe, grijze oppervlakken. HG kleurverdieper voor graniet, hardsteen e.a. natuursteen is een professioneel product dat de kleur van natuursteen verdiept en weer geheel tot leven brengt. Bovendien impregneert, voedt en beschermt deze unieke samenstelling de natuursteen tegen vuil en vlekken door water of andere vloeistoffen. Ideaal voor dorpels, drempels, vensterbanken en overige oppervlakken van natuursteen. Het maakt het oppervlak niet glad en verstoort het ademingsproces van de natuursteen niet. De werking van de HG kleurverdieper komt beter tot zijn recht naarmate de kleur van de steen donkerder is.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing voor informatie over dosering en gebruik.

bevat o.a.: alifatische koolwaterstoffen > 30% parfums

HG kleurverdieper voor hardsteen (product 48) is een professioneel  product dat de kleur van natuursteen weer verdiept en geheel tot leven brengt. Bovendien impregneert, voedt en beschermt deze unieke samenstelling het natuursteen tegen vuil en vlekken door water of andere vloeistoffen. Donkere natuursteensoorten, zoals donkere granietsoorten, Belgisch hardsteen, blauwe steen e.d. zullen namelijk door gebruik slijtage vertonen. Dit uit zich in matte, doffe, grijze looppaden of plekken. Dit product maakt het oppervlak niet glad en verstoort het ademingsproces van de steen niet.

Samenstelling
bevat o.a.: alifatische koolwaterstoffen > 30%
parfums

Gebruik
Reinig de ondergrond bij voorkeur met HG super remover. Verwijder eventuele aanwezige cement- en/of mortelresten met HG product 11 of HG product 12. Voor marmer, Belgisch hardsteen en ander kalkhoudend natuursteen adviseren wij HG marmer cement- en kalksluierverwijderaar (product 31). Laat de ondergrond 3 dagen drogen en breng vervolgens HG kleurverdieper voor hardsteen dun op met een schone niet pluizende doek. Breng voor grotere oppervlakken HG kleurverdieper gelijkmatig aan met een mohair roller en vervolgens inwrijven met een schone niet pluizende doek. Na maximaal 5 a 10 minuten is de kleurverdieper in de ondergrond getrokken. Verwijder overtollig materiaal zeer grondig met een droge doek, eventueel met terpentine. De behandeling op sterk zuigende ondergronden herhalen totdat de ondergrond het product niet meer opneemt. Wanneer glans gewenst is, dient de ondergrond na 30 a 40 minuten opgepoetst te worden. Na 4 uur is het oppervlak weer beloopbaar en na 3 dagen volledig belastbaar.

Fabrikant
HG International b.v. 
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.