HG Hygiënische Koelkastreiniger

HG hygiënische koelkastreiniger is een s...

-
+

Op voorraad

369
500ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG hygiënische koelkastreiniger is een sneldrogende, frisruikende sprayreiniger die snel en hygiënisch uw koelkast streeploos reinigt.

Voor gebruik dient de koelkast leeg gemaakt te worden. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Het te reinigen oppervlak inspuiten met HG hygiënische koelkastreiniger en met een schone doek het vuil opnemen en het oppervlak droogwrijven. Bij hardnekkig, ingedroogd vuil een paar minuten laten inwerken. Naspoelen met water is niet nodig. Niet spuiten op levensmiddelen of in ventilatie­openingen. Ook geschikt voor het reinigen van de buitenkant van de koelkast. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

HG hygiënische koelkastreiniger is een sneldrogende, frisruikende sprayreiniger die snel en hygiënisch uw koelkast streeploos reinigt. Maak voor gebruik de koelkast leeg en spray vervolgens het te reinigen oppervlak in. Neem daarna met een schone doek het oppervlak af. Bij hardnekkig, ingedroogd vuil HG hygiënische koelkastreiniger eerst een paar minuten laten intrekken. Naspoelen met water is niet nodig.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.