Spaar nu voor een strandtas of hamamdoek van 100% gerecycled katoen! Klik hier voor meer informatie

HG Beschermer voor Onbehandelde Houten Meubels

-
+

Op voorraad

1279
250ml
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Hg

HG beschermer voor onbehandelde houten meubels beschermt tegen het indringen van water, olie, vet en ander vuil in onbehandeld hout, zoals teak en ander hardhout, eiken, grenen en vuren. Meubels van onbehandeld hout zijn zeer gevoelig voor vlekken. Zelfs een klein beetje morsen kan al leiden tot vlekken die moeilijk tot zelfs helemaal niet meer te verwijderen zijn. Deze unieke en vrijwel onzichtbare beschermer is dan ook de oplossing tegen het ontstaan van kringen en vlekken.

Samenstelling
bevat o.a.:
conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Gebruik
1. Voordat HG "beschermer" kan worden opgebracht, moet het te behandelen hout volledig schoon, droog en vetvrij zijn. Eventuele bestaande vlekken kunnen het beste verwijderd worden door het oppervlak licht op te schuren met fijn schuurpapier. 
2. Wanneer HG "beschermer" voor de eerste keer wordt aangebracht, moet dit worden gedaan met behulp van een kwastje. Het hout zal eerst iets donkerder kleuren, maar na het opdrogen zal deze kleurverdieping weer verdwenen zijn. 
3. Laat de HG "beschermer" minimaal 1 uur drogen, alvorens het meubel weer te gebruiken. Na 24 uur kan het meubel eventueel weer gereinigd worden.
4. Herhaal de behandeling 1 x per half jaar, maar breng de vloeistof dan op met behulp van een niet-pluizende doek. 
5. Bij meubels die veelvuldig gebruikt worden en daardoor zeer regelmatig of zelfs dagelijks gereinigd moeten worden, zoals tafels, verdient het de aanbeveling deze uitsluitend te reinigen met HG "reiniger en beschermer voor onbehandelde houten meubels" om de bescherming van HG "beschermer" op niveau te houden.

Verbruik: 4,5 - 6,5 m2 per 250 ml, afhankelijk van de houtsoort. 

Fles rechtop vervoeren en bewaren. HG "beschermer" kan ook gebruikt worden om geoliede meubels een extra beschermlaag te geven. Er dient dan wel eerst getest te worden op een onopvallende plaats. Indien de behandelde plek grijs/wit of met vlekken opdroogt, kan dit product echter niet gebruikt worden.
HG "beschermer" kan een zeer lichte kleurnuance geven aan het hout.

Fabrikant
HG International b.v.
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Afvoeren kunnen gaan stinken doordat vervuiling zich afzet tegen de wand. HG afvoerstank verwijderaar verwijdert de vervuiling die deze stank veroorzaakt grondig, waardoor de afvoer weer fris ruikt. 

Spoel de afvoer eerst door met heet water. Doseer vervolgens 50 gr (5 dopjes) korrels direct in de afvoer. Laat dit een half uur inwerken en spoel vervolgens grondig na met ruim heet water. 1 flacon is goed voor 10 behandelingen.

- See more at: http://nl.hg.eu/products/show/id/9965/afvoerstank_verwijderaar#sthash.1oARmPhI.dpuf

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Verantwoorde zorg, ook online.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Altijd onze folder bij de hand

AlleFolders

Check onze folders bij AlleFolders.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.