Heltiq Eilandpleister Large 8x15cm

Voor grote operatieve en gehechte wonden, snij- en schaafwonden

-
+

Op voorraad

539
5 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Heltiq

Met deze HeltiQ Eilandpleister bescherm je grote wonden tegen vocht, vuil en bacteriën. De steriele pleister bestaat uit een extra groot wondkussen, dat zich dankzij een speciale bovenlaag niet aan de wond hecht, en een huidvriendelijke en zeer elastische kleefrand rondom. Hierdoor kan de pleister ook heel goed worden toegepast op bewegende lichaamsdelen, zoals de knieën en ellebogen. De pleister verschuift niet en kan gemakkelijk worden verwijderd. Dus of je nu net een operatieve ingreep hebt gehad, bent gehecht of een flinke snij- of schaafwond hebt opgelopen, met een HeltiQ Eilandpleister voorzie je de wond van een comfortabele bescherming. De pleister is hypoallergeen en veilig te gebruiken bij zowel volwassenen als kinderen.

Toepassing HeltiQ Eilandpleister: verwijder de papieren beschermlaag, waardoor de kleeflaag vrijkomt. Houd de kleeflaag vast en breng de pleister aan op de wond. Druk de kleeflaag stevig aan om deze goed aan de huid te laten hechten. Ben je op zoek naar een watervaste eilandpleister voor onder de douche? Kies dan voor de HeltiQ Watervaste Eilandpleister.

Bevat: 5 stuks 8 x 15 cm

HeltiQ Eilandpleisters zijn grote steriele pleisters en bieden bescherming tegen vocht, vuil en bacteriën bij grotere wonden. Dankzij de speciale bovenlaag hecht de eilandpleister zich niet aan de wond. Daardoor is de eilandpleister ook geschikt om toe te passen bij grotere wonden zoals snijwonden, schaafwonden, gehechte wonden of wonden als gevolg van een operatie. De eilandpleister bestaat uit een wondkussen met rondom een huidvriendelijke en elastische kleefrand. Hierdoor is de pleister ook geschikt voor toepassingen op bewegende lichaamsdelen als de knie, elleboog. Dankzij de speciale kleefrand kan de pleister gemakkelijk verwijderd worden. HeltiQ Eilandpleisters zijn hypoallergeen wat betekent dat er weinig tot geen kans is op een allergische reactie en zijn veilig te gebruiken bij zowel kinderen als volwassenen.

- biedt bescherming tegen vocht, vuil en bacteriën bij grotere wonden

Toepassing
HeltiQ Eilandpleisters zijn grote steriele pleisters en bieden bescherming tegen vocht, vuil en bacteriën bij grotere wonden.

Gebruik
Verwijder de papieren beschermlaag waardoor de kleeflaag vrijkomt.
Houd de kleeflaag boven de wond en breng het folie aan. Druk het verband stevig aan om het goed aan de huid te laten hechten.

Fabrikant
Koninklijke Utermohlen NV
De overweg 1
8471 ZA  Wolvega

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.