Heel Traumeel S tabletten

Homeopathisch geneesmiddel

-
+

Op voorraad

1065
50 stuks
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Dit is een homeopathisch geneesmiddel dat onder meer de actieve bestanddelen Arnica montana D2, Calendula officinalis D2 en Hamamelis virginiana D2 bevat. Het is vanwege wetgeving helaas niet mogelijk om meer informatie te geven over dit product. In 2012 is de Geneesmiddelenwet aangepast, waardoor op de verpakking én in de bijsluiter van homeopathische geneesmiddelen niet meer mag worden vermeld waarvoor het middel kan worden gebruikt. Het online weergeven van deze informatie is ook niet toegestaan. Gezondheid is iets persoonlijks, waarbij het contact met specialisten van groot belang kan zijn. Onze drogisterijmedewerkers kunnen je dan ook heel goed adviseren over welk homeopathisch middel je het beste voor welke kwaal kunt gebruiken.

Dosering voor volwassenen: tenzij anders is voorgeschreven, driemaal daags 1 tablet innemen. Indien nodig om het kwartier 1 tablet extra innemen gedurende 2 uur (maximaal 12 tabletten per dag). Lees voor gebruik de bijsluiter. Hierin is tevens de aangepaste dosering voor kinderen te vinden.

Indicatie

Homeopatisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopatische geneeswijze.

Contra-indicatie

Intolerantie bepaalde suikers.

Werkzame stoffen

hepar sulphur 30 mg
hypericum perforatum 3 mg
calendula officinalis 15 mg

Toedieningsvorm

tabletten

Leeftijd

vanaf 2 jaar

Dosering

1-3x per dag 1, afhankelijk leeftijd

Dosering Maximaal

6-12

Gebruik bij borstvoeding

Ja

Gebruik tijdens de zwangerschap

Ja

Gebruik

tussenpozen bijsluiter aanhouden; even in mond houden en doorslikken, voor kinderen kunnen tabletten geplet worden en toegevoegd aan wat water

Niet gebruiken

Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.