Healthypharm Paradon HTP Tabletten

Met paracetamol, propyfenazon en coffeïne (250/150/50 mg) – werkt pijnstillend en koortsverlagend

-
+

Niet op voorraad

299
20 stuks

Geen voorraad

Bekijk alles van: Healthypharm

Healthypharm Paradon HTP Paracetamol/Propyfenazon/Coffeïne 250/150/50 mg kan worden ingezet bij: - koorts en pijn bij griep en verkoudheid; - hoofdpijn; - kiespijn; - zenuwpijn; - spit; - spierpijn; - menstruatiepijn.

Dit geneesmiddel bevat per tablet 250 mg paracetamol, 150 mg propyfenazon en 50 mg coffeïne als werkzame stoffen.

Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient te gebruiken om een goed resultaat te bereiken.

Voor meer info over dit geneesmiddel kun je natuurlijk altijd terecht bij een van onze drogisterijen. Dit middel is niet geschikt voor gebruik door kinderen.

Wijze van innemen: de tabletten met een ruime hoeveelheid water innemen.

Aanbevolen dosering: 1 tot 2 tabletten per keer, met een max. van 6 per dag. Zorg dat er minstens 4 uur tussen de innamen zit.

Gebruik Healthypharm Paradon HTP niet wanneer je in de laatste 3 maanden van je zwangerschap bent of bij: ernstig hartfalen of afwijkingen in het bloedbeeld. Neem contact op met een arts/apotheker in het geval van: het gebruik van andere geneesmiddelen of grote hoeveelheden alcohol, stoornissen in de lever- en nierwerking, een maagzeer, epileptische aandoeningen, bloedbeeldafwijkingen en een zwangerschap(swens). Raadpleeg de bijsluiter voor de volledige lijst en de daarbij behorende aanvullende informatie.

Indicatie

Ter verlichting bij hoofdpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid of na vaccinatie, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn of menstruatiepijn.

Contra-indicatie

Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit medicijn. Overgevoelig voor afgeleide middelen van pyrazolinon, afwijkingen bloedbeeld, hartfalen. Tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap.

Werkzame stoffen

coffeïne 50 mg
paracetamol 250 mg
propyfenazon 150 mg

Toedieningsvorm

tablet

Leeftijd

volwassenen

Dosering

1-2

Dosering Maximaal

6

Gebruik bij borstvoeding

Overleg arts

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

4 uur tussenpozen aanhouden, innemen met ruime hoeveelheid water

Niet gebruiken

Schadelijk bij overmatig alcoholgebruik. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.
Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.