GUM Eez-Thru Brugnaalden

Om gemakkelijk het flossdraad tussen tanden en kiezen te laten glijden, zodat je effectief rondom draden en beugels kunt reinigen.

-
+

Op voorraad

429
25 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: G.u.m

"Voor een goede mondhygiëne en een goede verzorging van het tandvlees is alleen poetsen niet genoeg. Interdentaal verzorgen is noodzakelijk om tandplak te verwijderen en gebit en tandvlees in goede conditie te houden.

Brugnaalden zijn hulpmiddelen om te kunnen flossen rond implantaten, onder brugdelen of tussen orthodontische apparatuur. Een brugnaald is een flexibele kunststof naald waar de flossdraad doorheen gehaald wordt. Zo kan de draad gemakkelijk door het te reinigen gedeelte getrokken worden.

Laat het uiteinde van de brugnaald (niet het einde met de lus) tussen twee tanden glijden. Leidt de GUM brugnaald door de lus, trek dan het uiteinde zachtjes naar je toe en daarmee de floss tussen uw tanden.

Speciale flossnaalden om gewone floss te geleiden rond implantaten, onder brugdelen en door orthodontische apparatuur. 
 
Gebruik
Het reinigen met gangbare floss rond implantaten, onder brugdelen of tussen orthodontische apparatuur wordt een stuk eenvoudiger met brugnaalden. Een brugnaald is een plastic naald met een groot oog. Men voert de floss door de ronde opening van de brugnaald en steekt de verharde brugnaald door het te reinigen deel.

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.