Productgroep:
 1. Condooms 28
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 24
Merk:
 1. DA 4
 2. Durex 19
 3. Femidom 1
 4. Level 3
 5. Safe 1
Doelgroep:
 1. Vrouw 1
 2. Familie 8
 3. (Jong) volwassenen 19
Volume:
 1. 20 stuks 2
 2. 12 stuks 10
 3. 10 stuks 4
 4. 6 stuks 2
 5. 24 stuks 3
 6. 36 stuks 1
 7. 3 stuks 6

Een van de bekendste voorbehoedmiddelen is het condoom. En online condooms kopen is gemakkelijk en discreet. Niet iedereen vindt het immers prettig om condooms in een winkel te kopen. In onze webshop vind je alle betrouwbare merken. Zo kun je goedkope condooms bestellen, of gaan voor een chiquere uitvoering.

Alle soorten en merken, alle maten en uitvoeringen; met smaakjes of ribbeltjes voor extra plezier: bij D.I.O. kun je heel eenvoudig je condooms online kopen en we hebben een uitgebreid assortiment.

8.5 uit  759 reviews
12 stuks
359

Geen voorraad

12 stuks
359

Geen voorraad

3 stuks
145

Geen voorraad

12 stuks
1469

Geen voorraad

Een condoom is effectief in het voorkomen van een ongewenste zwangerschap, maar er zijn meer redenen om er een te gebruiken. We zetten ze hieronder graag allemaal even voor je op een rijtje.

Belangrijke redenen – behalve anticonceptie – om condooms te gebruiken

Een condoom is het enige anticonceptiemiddel dat tegen een SOA (geslachtsziekte) of hiv-besmetting (veroorzaker van Aids) beschermt. Zonder vaste partner, of als je je bedgenoot nog niet zo goed kent, is vrijen zonder condoom onverstandig. Beide partners moeten daar hun verantwoordelijkheid in nemen. Vrouwen kunnen er niet altijd zomaar van uitgaan dat de man een condoom bij zich heeft. Zowel man als vrouw kunnen er dan ook het beste voor zorgen om goed voorbereid te zijn. En daarom kun je bij ons heel gemakkelijk condooms online bestellen.

Nog een paar voordelen van onze online condooms:

 • Er komen geen hormonen aan te pas, dus geen bijwerkingen.
 • Ze zijn hygiënisch.
 • Zonder recept zijn condooms online te koop.
 • En bovendien: ze zijn goedkoop. Je gebruikt ze immers alleen als je seks hebt.

Waarom condooms online kopen?

Je kunt de condooms simpel online bestellen, waarna je ze discreet thuisgestuurd krijgt. Dat is soms wel zo prettig. Zo kun je privé een keuze maken uit alle mogelijke vormen en maten in de condooms online shop van D.I.O., waarna ze snel en in een neutrale verpakking worden thuisgestuurd. Zo gemakkelijk is het!

Een avondje stappen? Een date of een feest? Een condoom heb je voor de zekerheid bij je! En D.I.O. maakt het je heel gemakkelijk om condooms online te kopen. Maak er gebruik van.

Veilig vrijen is genieten zonder zorgen!