Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

8.6 uit  3750 reviews

Bij D.I.O. hebben we allerlei producten in het assortiment waarmee je heel snel gezonde shakes klaarmaakt. Denk aan merken als Mattisson, Natusor, Vitals en Amazing Grass. De samenstelling varieert per product, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: meng ze met water, vruchtensap, melk, yoghurt(drink) of smoothie en je hebt een gezonde shake op tafel staan! Vol vitaminen, antioxidanten, mineralen, essentiële aminozuren, omega 3- en 6-vetzuren, fytonutriënten, enzymen, vezels en pre- en probiotica bijvoorbeeld. Het gebruik van verse groenten en/of vers fruit maakt zo’n shake natuurlijk nóg gezonder, maar het handige is dat dit dus niet per se hoeft.

Bekijk ons assortiment gezonde shakes om te bepalen welke shake de ingrediënten bevat, die jij extra binnen wilt krijgen.


Gezonde shakes van superfoods zijn een aanvulling

Het Voedingscentrum wijst erop dat alle voedingsstoffen die mensen nodig hebben in een gevarieerd eetpatroon volgens de schijf van vijf zitten. Dus in groente, fruit, vis, brood, (groene) thee en zo. Superfoods kunnen hier een goede aanvulling op zijn, maar nooit de plaats innemen van een gevarieerd eetpatroon. Maak daarom niet eenzijdig gebruik van zulke gezonde shakes. Als je kiest voor een beperkt aantal producten, loop je het risico dat je onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.


Oké, gezonde shakes met vitaminen, antioxidanten, mineralen, essentiële aminozuren en dergelijke, zijn dus een gemakkelijke en lekkere manier om naast een gevarieerde voeding wat extra krachtstoffen binnen te krijgen. Maar kun je met gezonde shakes afvallen?


Helpen gezonde shakes afvallen?

“Helpen gezonde shakes afvallen?” is een veelgestelde vraag in onze drogisterijen. Of een dieet met shakes een goed idee is voor jou, hangt af van je persoonlijke levensstijl en situatie en de daarbij behorende voedingsbehoeften, plus van je streefgewicht. Bij D.I.O. bieden we onder meer Atkins, Weight Care, Modifast, Yokebe en Dieet Pro.

Wanneer het doel van gezonde shakes afvallen is, kunnen we je aanraden bij het uitzoeken van het product vooral op de ingrediëntenlijst te letten (i.v.m. suikers, vezels, de hoeveelheid eiwitten etc.). In onze drogisterijen kunnen we je uiteraard van een meer op het individu toegespitst advies voorzien.


Neus hieronder eens rond en vind het product waarmee je de voor jou perfecte gezonde shakes klaarmaakt.