Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze Beschermende Spray SPF 30

Beschermt de huid met factor 30 tegen de zon, hydrateert én stimuleert het bruinen!

-
+

Niet op voorraad

2099
200ml

Geen voorraad

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Ambre solaire

Factor 30

Als je een lichte huid hebt die makkelijk bruint en je het proces van bruin worden op verantwoorde wijze graag nog een tikkeltje wilt bevorderen, moet je Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze Beschermende Spray SPF 30 eens proberen! Deze zonnebrandspray bevat namelijk zowel een geavanceerd, gepatenteerd filtersysteem dat een efficiënte bescherming tegen UVA- en UVB-straling biedt als een melaninebooster. Want melanine, ook wel: pigment, is de stof die verantwoordelijk is voor het bruin worden van je huid. Door de natuurlijke productie hiervan te stimuleren, word je dus bruiner!

Zo draagt deze bijzondere zonnespray effectief bij tot een stralende, langdurige, prachtig egale en intens diepbruine teint. De spray is waterresistent en niet vet.

Breng vlak voor blootstelling aan de zon een royale hoeveelheid beschermende spray aan op de huid en verdeel deze gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Om de bescherming te behouden, dient de zonnebrandspray frequent opnieuw te worden aangebracht, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Spuit de zonnespray niet direct in het gezicht en vermijd aanraking met textiel en de oogcontouren. Bij contact met de ogen valt het sterk aan te bevelen deze onmiddellijk en grondig uit te spoelen.

Extra tips: probeer blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag zoveel mogelijk te voorkomen, blijf niet te lang in de zon en draag een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wanneer dit kan.

Anderen kochten ook

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.