Finimal Tabletten

Bevat per tablet 500 mg paracetamol en 50 mg coffeïne – bij koorts en bij pijn

-
+

Op voorraad

379
30 stuks
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen

Finimal is een geneesmiddel met een koortsverlagende en pijnstillende werking. Je kunt het inzetten bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, zenuwpijn, kiespijn, spit, spierpijn en menstruatiepijn. Dan biedt Finimal snel verlichting.

Finimal behoort tot de groep pijnstillers die geen maag- of darmproblemen veroorzaken en mag op een lege maag worden ingenomen.

Lees voor gebruik de hele bijsluiter nauwgezet door. Deze bevat belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat je zorgvuldig dient te gebruiken om een goed resultaat te bereiken. Voor meer info over dit geneesmiddel kun je natuurlijk altijd terecht bij een van onze drogisterijen. Dit middel bevat geen lactose, gluten, zout of suiker.

Wijze van inname: de tabletten met voldoende water doorslikken of in water uiteen laten vallen, goed omroeren en dan opdrinken.

Dosering volw. en kinderen 15+: 1-2 tabletten p/keer, met een max. van 6 tabletten p/24 uur, alleen indien nodig bij het weer opkomen van de symptomen. Zorg dat er dan min. 4 uur tussen de innamen zit. - Kinderen 6-15 jaar: raadpleeg de bijsluiter voor de specifieke dosering per leeftijdscategorie.

Wees extra voorzichtig met Finimal en neem contact op met een arts, in het geval van: zwangerschap of het geven van borstvoeding, lever- en/of nierfunctiestoornissen, alcoholisme en het gebruik van andere geneesmiddelen. Raadpleeg de bijsluiter voor de volledige lijst en de daarbij behorende aanvullende informatie.

Indicatie

Ter verlichting bij hoofdpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid of na vaccinatie, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn of menstruatiepijn.

Contra-indicatie

Allergie voor één van de werkzame stoffen in dit geneesmiddel.

Werkzame stoffen

coffeïne 50 mg
paracetamol 500 mg

Toedieningsvorm

tablet

Leeftijd

vanaf 6 jaar

Dosering

0,5-2, afhankelijk leeftijd

Dosering Maximaal

3-6

Gebruik bij borstvoeding

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik tijdens de zwangerschap

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruik

4 uur tussenpozen aanhouden, innemen met ruime hoeveelheid water

Niet gebruiken

Lever-/nierfunctiestoornissen. Schadelijk bij overmatig alcoholgebruik. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren. Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van meer dan 5 tabletten paracetamol per dag, gedurende meer dan 2 weken.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.