• Levering binnen 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig betalen met iDeal
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd

Eyelove Brillen

Eyelove Brillen bij DA Drogisterij-winkels

Een nieuwe (zonne)bril nodig? Eyelove Brillen heeft een samenwerking met diverse DA Drogisterij-winkels. Dit betekent voor u dat u hier een complete Eyelove-bril kunt kopen op uw eigen sterkte. Tevens is het mogelijk om een gratis oogmeting te doen zonder afspraak.

Anders dan gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen via verkooppunten in onder meer diverse DA-drogisterijen. Een complete bril op sterkte kost €49,- en een complete multifocale bril €99,-. Dit is inclusief een standaard  leesgedeelte, ontspiegeling en kraswerende laag bij blanke glazen, dunner geslepen vanaf sterkte 3.00 en een brillenkoker. Klanten hebben de keuze uit ruim 175 trendy monturen, die ook allemaal voor dezelfde prijs als zonnebril op sterkte leverbaar zijn met bruin, groen, of grijs glas.

 

Hoe werkt het?

Een winkelmedewerker die van Eyelove een optiekopleiding heeft gekregen, adviseert bij de aanschaf van een bril. Klanten kunnen altijd zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oogmeting. Eyelove gebruikt hiervoor zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparatuur, waardoor een volautomatische oogmeting sneller gaat dan normaal. Na de keuze van het montuur wordt de bril afgerekend en in productie genomen. Binnen 14 dagen wordt de bril afgeleverd bij de DA-winkel, waarna de Eyelove-deskundige de bril afstelt. Opticiens zien toe op de kwaliteit van de bril. U ontvangt een factuur, die u eventueel zelf kunt indienen bij uw  zorgverzekering.