8.6 uit  3650 reviews

Een condoom is effectief in het voorkomen van een ongewenste zwangerschap én het beschermt tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s). Het is een van de bekendste voorbehoedsmiddelen.
Maar niet iedereen vindt een condoom prettig in gebruik. Sommige mannen ervaren minder gevoel als ze een condoom dragen. Toch is het achterwege laten van een condoom in veel gevallen niet verstandig. Dát weten we allemaal.


Gelukkig staat de techniek niet stil

Op onze website vind je verschillende soorten dunne en ultra dunne condooms. Deze condooms benaderen het dichtst een natuurlijk huid-op-huidcontact. Je voelt ze nauwelijks. Er zijn er zelfs die bijna onzichtbaar zijn als je ze draagt. Het oog wil immers ook wat! Voor het beste comfort is het wel belangrijk om de juiste maat te kiezen. We hebben een ruime keuze o.a. in de merken Durex, Level Delicate en Safe.
Extra dunne condooms zorgen voor een ultieme natuurlijke ervaring.


Zijn dunne condooms nog steeds veilig?

Want dat is natuurlijk de eerste vereiste!
Voor het dunne condoom wordt rubber gebruikt dat door een speciale technologie minder dan 0,07 millimeter dik is. Een dun condoom is 0,065 en een ultradun condoom slechts 0,058 millimeter dik! Deze condooms hebben daarbij niets van hun flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid verloren. Het materiaal is gemakkelijk af te rollen en zit letterlijk als een tweede huid.

Maar de veiligheid?

Betrouwbaarheid voor alles. Met betrekking tot condooms geldt een zeer strenge Europese wetgeving. Ieder condoom dat je bij ons koopt is elektronisch getest op fabricagefouten en kwaliteit van het materiaal. Daarnaast worden steekproefsgewijs rektesten gedaan. Een condoom voldoet daardoor aan de zwaarste eisen. Ook ultra dunne condooms zijn dus veilig. Omdat ze zo dun zijn moet je wel extra voorzichtig zijn met bijvoorbeeld scherpe nagels, om ze niet te beschadigen.


Kijk voor algemene informatie over condooms en hoe je ze gemakkelijk en discreet online bestelt op condooms bij D.I.O. Je vindt er een uitgebreid assortiment soorten, maten en merken, waaronder de speciale dunne condooms.