Epitact Knie Sport Medium

-
+

Op voorraad

4995
1 stuks
Liever naar de winkel? Zoek winkel
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Epitact

Epitact Sport Physiostrap® sport

Toepassing
Het dragen van de Epitheliumflex® Physiostrap Sport helpt knieschijfaandoeningen (patonellafemoraal pijnsyndroom, instabiliteit van de knieschijf, patellatendinopathie) te verlichten. Bij een knieblesuure die leidt tot complicaties (kwetsbare kniebanden, artrose) draagt de Physiostrap® bij tot de stabiliteit van het gewricht bij het hervatten van sportactiviteiten.

De PhysioStrap Sport heeft een dynamische werking zonder de beweging te belemmeren. Deze mag dus ook preventief gebruikt worden omdat de spiermassa behouden blijft.

Samenstelling
70% Polyamide/elasthaan, 30% Siliconen

Gebruik
Aanbrengen:
Vouw de elastische banden van de PhysioStrap Sport naar buiten.
Breng uw handen in de PhysioStrap Sport en positioneer de knieschijf op de daartoe voorziene plaats in het midden van de knieschijfring.
Vouw de elastische banden weer terug zonder de PhysioStrap Sport op uw been aan te spannen.
Pas de positionering van de PhysioStrap Sport staand aan, zorg ervoor dat de knieschijfring op de juiste plaats gepositioneerd is.

Om elk risico op irritatie veroorzaakt door de elastische siliconen band te vermijden, mag de PhysioStrap® Sport niet gedragen worden wanneer u niet actief beweegt. Bijvoorbeeld tijdens het slapen, liggen, zitten en of auto, bus of vliegreizen. 
Trek de PhysioStrap pas aan net voordat u de sportactiviteit start zodat deze enkel tijdens de beweging/activiteit wordt gedragen.
Indien u compressietubes van het type Booster draagt ter hoogte van de kuiten, plaats dan de onderste elastische band van de PhysioStrap over de tube.

Pasvorm:
Geen hydraterende producten aanbrengen voor het gebruik van de kniebeschermer zodat deze goed blijft zitten.
Indien u problemen ervaart m.b.t. het op zijn plaats houden van de kniebeschermer in extreme omstandigheden (sporten met snelle acceleratie en vertraging, races met grote hoogteverschillen of lange afstanden, hoge temperaturen) wordt het dragen van een korte broek over de PhysioStrap Sport aanbevolen.

Waarschuwing
Om ervoor te zorgen dat de PhysioStrap Sport perfect blijft zitten is het heel belangrijk na elke gebruik de elastische siliconen banden schoon te maken met water en zeep.

Afgesloten, droog en schoon bewaren.

Distributeur
Alfaco BV
Basicweg 11c
3821 BR Amersfoort

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Verantwoorde zorg, ook online.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Altijd onze folder bij de hand

AlleFolders

Check onze folders bij AlleFolders.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.