Elmex Tandpasta Sensitive Profesional

-
+

Niet op voorraad

449
75ml

Geen voorraad

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 35.-
  • Of bestelling afhalen in een van de 300+ winkels

Bekijk alles van: Elmex

Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut. Sluit tube na gebruik. Poets voor langdurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige plekken worden bereikt.

Gevoelige tanden kunnen een symptoom zijn van een ander probleem, dat bij aanhouden van de pijn mogelijk direct moet worden behandeld door een tandarts.

Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Elmex sensitive professional
Een exclusieve Pro-Argin® formule met een effectieve technologie die in de tandarts- en mondhygiënepraktijk wordt gebruikt voor de behandeling van gevoelige tanden.

- Directe en langdurige pijnverlichting
- Klinisch bewezen

Toepassing
Medische tandpasta voor directe en langdurige pijnverlichting bij gevoelige tanden

Samenstelling
Bevat 1450 ppm fluoride (natriummonofluorofosfaat)
Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate, Aroma, Cellulose gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene

Gebruik
Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal tweemaal per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut. Sluit tube na gebruik. 
Kinderen jonger dan 12 jaar: Niet aanbrengen met een vingertop voor directe pijnverlichting.

Poets voor langdurige pijnverlichting tweemaal per dag met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige plekken worden bereikt. 

Gevoelige tanden kunnen een symptoom zijn van een ander probleem, dat bij aanhouden van de pijn mogelijk direct moet worden behandeld door een tandarts. 

Gebruik voor kinderen van zes jaar en jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Fabrikant
Advion BV
Postbus 85
2170 AH  Sassenheim

Acties uit de folder

Bekijk alle acties

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.

Wij helpen je graag

Vragen

Neem contact op met onze klantenservice voor jouw vragen.