Dulcolax Dulcopearls

Dulcopearls is een laxeermiddel dat gebr...

-
+

Niet op voorraad

716
50 stuks

Geen voorraad

  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Bestelling gratis afhalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Klantenservice tijdens kantooruren

Dulcopearls is een laxeermiddel dat gebruikt wordt bij moeilijke stoelgang, ook wel verstopping of obstipatie genoemd en behoort tot de groep van contactlaxantia. De werkzame stof in Dulcopearls, natriumpicosulfaat, prikkelt het darmslijmvlies. Hierdoor zullen de darmbewegingen versnellen en zal de inhoud van de darmen worden voortgestuwd. Het bevordert ook de opslag van water en zouten in de darm. Dit resulteert in een stimulering van de stoelgang, het terugdringen van de passagetijd en verzachting van de ontlasting. Dulcopearls kunt u kortdurend gebruiken bij langdurige of steeds terugkerende verstopping. Wordt uw klacht na 3 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Het wordt aanbevolen om de doseringen ’s avonds in te nemen, zodat de volgende ochtend de ontlasting plaatsvindt. werken binnen 6-12 uurRaadpleeg uw arts, apotheker of de bijsluiter voor de juiste dosering.

Indicatie

Moeilijke stoelgang (verstopping of obstipatie).

Contra-indicatie

Overgevoelig natriumpicosulfaat verwante stoffen (triarylmethaangroep). Darmafsluiting, verstopping maagdarmkanaal, acute ontstekingen ingewanden, ernstige buikpijn (met misselijkheid, koorts en braken), ernstige uitdrogingsverschijnselen, kort voor inname plotseling heftige buikpijn.

Werkzame stoffen

natriumpicosulfaat 2.50 mg

Toedieningsvorm

capsule

Leeftijd

vanaf 4 jaar

Dosering

1-4 , afhankelijk leeftijd

Dosering Maximaal

1x per dag

Gebruik bij borstvoeding

Ja

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts

Gebruik

voor het slapen gaan innemen met voldoende vloeistof, na 6-12 uur ontlasting waarbij niet geperst hoeft te worden

Niet gebruiken

Niet i.c.m. met bepaalde andere geneesmiddelen. Intolerantie bepaalde suikers.Duizeligheid en flauwvallen kunnen optreden. Niet langer dan 3 dagen achtereen gebruiken.

Raadpleeg huisarts

Kinderen met verstopping. Als de klachten na 2 weken niet over zijn. Als u enkel dagen na start met het laxeermiddel nog steeds geen ontlasting hebt gehad. Als u regelmatig laxeermiddelen nodig heeft. Als u bloed of slijm in de ontlasting ziet. Als u medicijnen gebruikt die als bijwerking verstopping hebben. Als u ook krampende buikpijn hebt, moet overgeven en een opgeblazen gevoel heeft. Als u afwisselende verstopping en diarree heeft. Als u plotseling opkomende buikpijn heeft.

Anderen kochten ook

Online aanbieder medicijnen

Legaal handelen

Controleer welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Keurmerk Zelfzorg Online

Keurmerk Zelfzorg Online

Online verkoper legale zelfzorggeneesmiddelen.

Winkelen met zekerheid

Thuiswinkel waarborg

Deze webshop is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.